02 / 05 / 2024

başiskele kent haberleri

başiskele kent haberleri

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Başiskele'ye Semt Konağı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi'sinin mahalle kültürünü yaşatarak, kaynaştırarak, kent yaşamı içerisinde rahat nefes alabileceği ortamlar oluşturmak için hayata geçirdiği Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerini yaygınlaşıyor.

Hüseyin Ayaz: Başiskele’nin geleceğini santim santim planladık!

Beş beldenin birleşmesiyle kurulan Başiskele İlçesi, 5 yılda büyük yol aldı. Belediye Başkanı Ayaz, doğası, temiz denizi, çevreci projeleri ve turizm yatırımlarıyla öne çıkan Başiskele’nin Kocaeli’nin parlayan yıldızı olduğunu ifade etti...

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Başiskele'ye 12 milyonluk dev yatırım!

Başiskele Belediyesi tarafından 12 milyon TL’ye yapılan Yeniköy Yarı Olimpik Yüzme Havuz ve Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

başiskele kent haberleri Haberi

başiskele kent haberleri

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı Bahçesi yeşillendirilen çevre düzenlemesi tamamlanan, toplantı ve konferans salonunun yapımı devam eden belediye hizmet binasında son düzenlemeler yapılıyor. Başiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası yapım çalışmaları kapsamında Serdar Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi üzerinde 10 dönümlük alanda ofislerin yapımları ve binanın çevre düzenlemesi tamamlandı. Bodrum, zemin ve 2 kat olarak inşa edilen yeni binadan hızla gelişen ve değişimin yaşandığı Başiskele’nin şanslı halkına hizmet verilmeye devam edilecek.


Kocaeli Barış...