28 / 04 / 2024

Başiskele Kent Meydanı son durum

Başiskele Kent Meydanı son durum

Başiskele Kent Meydanı büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor

Başiskele Kent Meydanı projesinin inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Serdar Mahallesi ’nde yapımı devam eden Başiskele kent meydanı ve yeni belediye binası projesini inceledi.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı’nın temel uygulamaları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Başiskele Kent Meydanı ve Yeni Belediye Hizmet Binası projesini uygulama aşamasına başladı. Kazı çalışmaları yapılan proje alanında inşaat temel çalışmaları sürüyor.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleşti.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

Afyonkarahisar Kent Meydanı inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Afyonkarahisar’da yapımına başlanılan Kent Meydanı Projesi'nde sona yaklaşıldı. 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 70’i tamamlandı.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Başiskele Kent Meydanı son durum Haberi

Başiskele Kent Meydanı son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda yürüttüğü projenin üç bölümü büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca ofis bölme montajı ve elektrik tesisat uygulamaları da sürüyor.

Projede 52 araçlık bir de otopark yer alacak. Çalışma toplam 6 bin 810 metrekare inşaat alanı içinde gerçekleştiriliyor. Proje içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak. Projede 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Kent meydanı ve belediye hizmet binası projesi bodrum, zemin ve iki...