02 / 05 / 2024

Başiskele saat kulesi

Başiskele saat kulesi

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Tarihi Tophane Saat Kulesi yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Feridun Tarım, 33 metre yüksekliğe sahip katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'ndeki çalışmaları anlattı. Tarım, kulenin restorasyonunun önümüzdeki yıl tamamlanacağını söyledi.

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

İzmir Saat Kulesi'nin restorasyonu başladı!

İzmir'de, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin önlenmesinin ardından 'demokrasi nöbeti'nin tutulduğu Konak Meydanı'ndaki zarar gören Saat Kulesi, geniş çaplı restorasyona alındı

İzmir Saat Kulesi'nde restorasyon başlıyor!

Osmanlı padişahı 2'nci Abdülhamit'in tahta çıkışının 25'inci yılı nedeniyle, 1901 yılında Sadrazam Mehmet Said Paşa tarafından yaptırılan İzmir Saat Kulesi restore ediliyor.

İzmir Tarihi Saat Kulesi restore edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tahrip edilen Tarihi Saat Kulesi'ni aslına uygun olarak restore edecek. Koruma Kurulu'ndan gelecek iznin ardından başlayacak çalışma ile tarihi yapı 60 günde eski haline getirilecek.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Başiskele'ye Semt Konağı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi'sinin mahalle kültürünü yaşatarak, kaynaştırarak, kent yaşamı içerisinde rahat nefes alabileceği ortamlar oluşturmak için hayata geçirdiği Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerini yaygınlaşıyor.

Osmancık Saat Kulesi Meydanı'ndaki metruk bina yıkıldı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, metruk yapının yıkılmadan önce mülk sahiplerinin onayının alındığını belirterek “Saat Kulesi Meydanında çökme aşamasına gelmiş metruk bir yapı ekiplerimiz tarafından yıkılmıştır" dedi

Kocaeli Başiskele'de sosyal alanları artıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, inşa edilen parklarda oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanları oluşturuyor.

Kocaeli Başiskele'de icradan 24 milyon TL'ye 3 arsa!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 61 bin TL olarak belirlendi.

Trablus'taki Hamidiye Saat Kulesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Lübnan'ın Trablus kentinde, Sultan 2. Abdülhamid tarafından inşa ettirilen saat kulesinin restorasyon çalışmaları bitirildi. TİKA desteğiyle kentteki Hamidiye Saat Kulesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı.

İncesu Belediyesi Saat Kulesi için referandum yaptı!

İncesu Belediyesi 2016 yılı yatırım projesinde yer alan ilçe merkezine saat kulesi yapımı için gerekli araştırmaları yaparak üç tane saat kulesi seçti.

Kocaeli Başiskele'de yeni futbol sahası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Paşadağ mahallesindeki yapımına başlanılan futbol sahasının inşası sürüyor.Halkın boş zamanlarında spor yapmasına olanak sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına spor tesisle

Başiskele saat kulesi Haberi

Başiskele saat kulesi

İlçedeki görselliği artırmak ve estetik mimariyi geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti. İlçe genelinde fiziki düzenlemeler dışında kent estetiğine değer katan çalışmalarda gerçekleştiren Başiskele Belediyesi tarihsel dokuların yer aldığı modern görünümlü saat kulelerinden bir yenisinin montajını daha gerçekleştirdi. Başiskele’nin kavşak noktalarından biri olan Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya koyulan 12 metre yüksekliğindeki saat kulesi Başiskele halkına ve misafirlere zamanı gösterecek.


Kocaeli Barış...