06 / 05 / 2024

Başiskele Sanayi Sitesi 2016 son durumu

Başiskele Sanayi Sitesi 2016 son durumu

Başiskele Sanayi Sitesi'nin içinde yer alan 70 adet işyerinin yapımı önümüzdeki yılda tamamlanacak. İşyerlerinde parçacı, nalbur, lokanta ve banka gibi bölümler yer alacak.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırmalar başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırma işlemlerine başlandığını, bu zamana kadar 15 milyon TL ödeme yapıldığını belirtti.

Kırklareli Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından 5 bin metrekarelik alanda yaptırılan Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. Belediye Başkanı Lütfü Karaman, site ile ilgili açıklama yaptı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınıyor!

Samsun'da 250 dükkanda 7 bin kişinin çalıştığı Gülsan Sanayi Sitesi taşınıyor. Bölgede yıkım çalışmaları 6 ay içinde başlayacak.

Başiskele Sanayi Sitesi 2016 son durumu Haberi

Başiskele Sanayi Sitesi 2016 son durumu

Başiskele Sanayi Sitesi toplam 185 dönüm arazi üzerinde mevcut 34 blok ve 350 işyerinden oluşuyor. Önümüzdeki yıl da yapımı tamamlanacak olan 70 adet işyerinde de parçacı, nalbur, lokanta ve banka gibi bölümler yer alacak. Böyle devasa bir sanayi sitesinin de birçok sorunlarının olması normal. Sorunların en başında yol geliyor. Şu anda yolun yapımına başlanmış ve çok kısa süre için de bitecek. Bir başka sorun ticari işyerlerinin daha yapılmaması. Mesela bir banka bile yok. Toplu taşıma olmayışı da ayrıca bir sorun.

HAYAL BİLE EDEMİYORUZ

Bize göre Başiskele Sanayi Sitesi’nin ciddi bir iş hacmi oluşmuş. Geçen sene de siteyi ziyaret etmiştik, şimdi çok daha farklı karşımıza çıktı. Üretim yapan birçok firma çalışıyor. Geçen seneden eser kalmamış. Gerçi hala kiralık işyerleri oldukça fazla ama...