27 / 04 / 2024

Başiskele satılık tarla

Başiskele satılık tarla

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü ve İzmit Emlak Müdürlüğü, Gebze, Dilovası ve Başiskele'deki gayrimenkulleri ihale ile satıyor...

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Başiskele Belediyesi'nden 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Ovacık Mahallesi'ndeki ticaret imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 13 Nisan'da gerçekleşecek..

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Mekan Yapı Başkule satılık ofis!

Mekan Yapı Başkule satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projenin 26 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri satılık!

Vadişehir Başakşehir Evleri satılık daire alanları 127 metrekareden başlıyor, 216 metrekareye kadar ulaşıyor. Satış süreci devam eden proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir satılık!

Vadişehir Başakşehir satılık dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşuyor.

Başakşehir Vadişehir satılık!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön talep toplamaya devam eden proje yarın yapılacak lansman ile birlikte satışa çıkacak.

Vadişehir Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Başakşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedelinin 300 milyon TL olduğu projede lansmana özel yüzde 10 indirim bulunuyor.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Vadi Şehir Başakşehir satılık!

Vadi Şehir Başakşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Lansmanı 31 Mart Salı günü yapılacak olan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık!

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık daire tipleri arasında 3+1'den 7+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Başiskele satılık tarla Haberi

Başiskele satılık tarla

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü ve İzmit Emlak Müdürlüğü tarafından Gebze, Dilovası ve Başiskele'deki arsa, çalılık ve tarlayı ihale ile satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli İhale 32 milyon 559 bin TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 10 Nisan'da yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü ve İzmit Emlak Müdürlüğünden:

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZLAR

Yukarıda ihale bilgileri verilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili maddesi uyarınca yine yukarıda belirtilen usulle de belirtilen tahmini bedel üzerinden, karşısında yazılı tarih ve saatte Kocaeli Valiliği Kompleksi Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karacan Bulvarı No: 48 İzmit/KOCAELİ adresinde bulunan Kocaeli Defterdarlığı hizmet binasının zemin katındaki İhale Salonunda toplanacak Komisyon huzurunda ihale yapılacaktır.

1 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine...