01 / 05 / 2024

başiskele spor salonu projesi

başiskele spor salonu projesi

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Darıca Spor Salonu'nda tribün imalatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını tamamlıyor.

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu için düğmeye bastı.

başiskele spor salonu projesi Haberi

başiskele spor salonu projesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanına spor mekanları kazandırmaya devam ediyor. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Büyükşehir, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.


SPORA DAVET


En fazla lisanslı sporcu sayısına sahip Kağıtspor Kulübü’nü bünyesinde barındıran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara kaliteli ve rahat spor yapma imkanı sağlamak için önemli çalışmaları hayata geçiriyor. Bu çalışmalar kapsamında spor salonları önemli bir yere sahip. Büyükşehir tüm ilçelerde olduğu gibi Başiskele ve Kandıra’da inşasına başladığı spor salonları ile vatandaşları adeta spora davet ediyor.



HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ


7 bin 150 metrekare alanlı Kandıra Spor Salonu inşaatı hızla devam ediyor. İlçenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak spor salonu bin kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak. 2...