06 / 05 / 2024

başiskele termal otel

başiskele termal otel

Arap sermayesi, Başiskele'ye termal otel yapma kararı aldı. The Ness Otel'in yanındaki 20 bin metrekarelik bir alana yapılacak otelin hayata geçirilmesi için önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kütahya Yoncalı Termal Otel 6.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde bulunan Yoncalı Termal Otel'i ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Nevşehir Kozaklı'da 88 odalı termal otel kiraya verilecek!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal otel ve arsasını satışa çıkardı.15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 20 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Ocak 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 30 Aralık'ta yapılmıştı.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 30 Aralık'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 30 Aralık 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta yapılmıştı.

Nevşehir'de 88 odalı termal otel ihalesi 13 Aralık'ta!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 13 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Çamlıdere'ye termal otel yapılıyor!

Ankara Çamlıdere ilçesinin turizm yatırım bölgesi ilan edilmesinden sonra termal otel çalışmalarına başlandı. Çamlıdere’de yapılan büyük yatırım ve projeler sonucunda termal otelin temel atma töreni için geri sayımı başladı.

Başiskele Belediye Meclisi'nin Nisan gündeminde imar var!

Başiskele Belediye Meclisi'nin nisan ayı meclis toplantısında Kocaeli Gölcük-Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği'ne ilçeyi temsilen Kemal Erdem, Erkan Kutluer ile Ahmet Çoban seçildi.

Kartepe'de sosyal, Başiskele'de lüks konut!

Kocaeli Kartepe'de sosyal konut tarzı, Başiskele'de ise lüks konut tarzı oluşmaya başladı. Kocaeli Emlak Ticari Gayrimenkul Portföy Uzmanı Murat Hamzaoğlu, kentteki konut taleplerini şöyle değerlendirdi...

Başiskele'ye yeni Baro binası yapılacak!

Kocaeli Valiliği'nin Başiskele Değerlendirme Toplantısı’na katılan Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe, baro için yeni yer arayışında noktayı koydu.

başiskele termal otel Haberi

başiskele termal otel
Son  dönemde sağlık turizmi alanında yatırım yapanların büyük ilgisini çeken Başiskele'ye dev bir termal otel daha kuruluyor. Müjdeyi, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz verdi. Yeni Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Şahin'e başarılar dilemek amacıyla gazetemizi ziyaret eden Hüseyin Ayaz, Arap sermayesinin Başiskele'de dev bir tesis hayata geçirmek istediğini açıkladı.

20 BİN METREKARE

The Ness Otel'in yanındaki 20 bin metrekarelik alanda inşa edilecek ultra lüks termal otel için yatırımcılar ile anlaşıldığını ifade eden Başkan Hüseyin Ayaz, yatırımla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmaması adına söz konusu sermayenin ismini açıklamadı. Ayaz, "Bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde imzaların atılması ve otelin yapımı için çalışmalara başlanması bekleniyor. Bu, son dönemde Başiskele'de hayata geçirilecek en büyük projelerden biri olacak" açıklamasını yaptı.

ÖZEL HASTANE YOLDA

Sağlık turizmi ile ilgili...