29 / 04 / 2024

Başiskele yeni futbol sahası projesi

Başiskele yeni futbol sahası projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Paşadağ mahallesindeki yapımına başlanılan futbol sahasının inşası sürüyor.Halkın boş zamanlarında spor yapmasına olanak sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına spor tesisle

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Başiskele'ye yeni saat kulesi!

Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi ve Kolej Caddesi’nin kesiştiği noktaya kent estetiğine değer katan Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan 12 metre yüksekliğinde saat kulesi monte etti

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele yeni futbol sahası projesi Haberi

Başiskele yeni futbol sahası projesi

Büyükşehir Belediyesi bu amaçla Başiskele Paşadağ mahallesine de bir futbol sahası inşa ediyor. 56x102 ebatlarında yapılan sentetik futbol sahası, FİFA 2 standartlarında olacak. Tesiste 645 kişilik betonarme tribün yer alıyor. Tesiste bulunan 345 metrekarelik idari bina ise soyunma odaları, hakem odaları, duş ve lavabolardan oluşuyor. Zemin halısı serilen sahanın tel örgü işleri devam...