28 / 04 / 2024

Başiskelede Lastik İş Sendikası otel mi yapacak

Başiskelede Lastik İş Sendikası otel mi yapacak

Beş yıldızlı termal otel The Ness ve Wellborn Luxury Otel ile hareketlenen bölgede önümüzdeki günlerde Lastik-İş sendikasının da 5 yıldızlı bir otel yapımına ev sahipliği yapacağı belirtildi...

Kış lastiği zorunluluğu başlıyor! Peki, kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kış lastiği 1 Aralık tarihi itibariyle başlayacak. Otomobili olan vatandaşlar kış lastik fiyatlarını araştırıyor. Peki kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bridgestone’dan lastik alanlara Lastik sigortası kampanyası! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Bridgestone yoldan kaynaklı hasarlarda lastiğin ücretsiz değişimini içeren sigorta kampanyası başlattı. Kampanya 17 jant ve üstü lastik alımlarında geçerli. İşte detaylar

80'lerin lastik kızı Yasemin Evcim emlakçı oldu!

90'lerin lastik kızı Yasemin Evcim, evlendikten sonra jimnastiği bırakarak, emlak danışmanlığı yapmaya başladı.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Kocaeli Lastik İş Sendikası’nın otel inşaatından düşen işçi öldü!

KOCAELİ’nin Başiskele İlçesi’nde Lastik İş Sendikası’nın yaptırdığı 5 yıldızlı otel inşaatında çalışan 45 yaşındaki Ahmet Yıldız, 2’nci kattan düşerek öldü.

Kocaeli Lastik-İş Otel'in yüzde 70'i tamamlandı!

Lastik-İş Sendikası tarafından Başiskele sahilde yapılan 5 yıldızlı otelin inşaatının yüzde 70’i bitti. Yerin 14 metre altında yapılan 3 kat bodrumun üzerine 6 kat daha inşa edilecek.

Lastik-İş Oteli'nin temeli bugün atılıyor!

Lastik-İş Sendikası’nın Başiskele sahilinde yaptıracağı 120 oda, 252 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel de hızla ilerliyor. Kafenin açılışının ardından inşaatı devam eden bu süper lüks otelin de resmi temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Lastik-İş'in Kocaeli'deki otelinin temeli 8 Mayıs'ta atılacak!

Genel Başkanlığını Abdullah Karacan’nın yaptığı Lastik - İş Sendikası ilimizdeki üyelerine yeni tesisler kazandırmayı sürdürüyor.

Japonların hayata geçirdiği Çankırı'daki lastik fabrikasının inşaatı tamamlandı!

Türk-Japon ortaklığıyla Çankırı'da inşa edilen lastik fabrikası, deneme üretimi yaptı. Sumitomo Rubber Industries Yönetim Kurulu Başkanı Tetsuji Mino, gazetecilere yaptığı açıklamada, deneme üretimini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyledi..

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Başiskele'ye 120 odalı otel yapacak!

Lastik - İş Sendikası Kocaeli Başiskele'de 120 oda 240 yatak kapasiteli otel yapacak. 2016 yılı sonunda açılması planlanan otel projesi denize 60 metre mesafede hayata geçiriliyor...

Lastik İş Oteli'nin temeli atıldı!

Lastik İş Sendikası ’nın Başiskele sahil şeridinde Wellborn Otel’in yanında 9 dönüm arazide yaptıracağı 5 yıldızlı otel projesi için ilk kepçe bugün düzenlenen törenle vuruldu.

Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaatı başladı!

Sabancı Holding ve Japon Bridgestone Corporation ortaklığıyla Aksaray'da 955 bin metrekare alan üzerine kurulacak 4 bin kişinin istihdamının öngörüldüğü Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaat çalışmaları başladı...

Aksaray'da Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaatı başladı!

Sabancı Holding ve Japon Bridgestone Corporation ortaklığıyla 955 bin metrekare alan üzerine kurulacak Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaatı başladı. Fabrikada yaklaşık 4 bin kişi istihdam edilecek.

Başiskelede Lastik İş Sendikası otel mi yapacak Haberi

Başiskelede Lastik İş Sendikası otel mi yapacak

Başiskele Belediyesi’nin öncülük yaptığı dev projelerle kentsel dönüşüm sağlanırken, marka değerini de zirveye taşıyor. Beş yıldızlı termal otel The Ness ve Wellborn Luxury Otel ile hareketlenen bölgede önümüzdeki günlerde Lastik-İş sendikasının da 5 yıldızlı bir otel yapımına ev sahipliği yapacağı belirtildi.



İLÇE ADETA OTELLER MERKEZİ OLACAK


Yerel yönetimlere örnek olacak vizyon projelere imza atan Başiskele Belediyesi, ilçeye değer katmaya devam ediyor. Geride bıraktığı 5 yıllık süreye nitelikli ve kaliteli birçok hizmet sığdıran ve sağlıklı kent yapılanmasıyla diğer ilçelere örnek olan Başiskele, yatırımlarla adeta bölgede göz kamaştırıyor. Hızlı nüfus artışıyla yatırımcıların ve halkın tercih ettiği ayrıcalıklı bir ilçe olan Başiskele’de, yeni projeler ve yeni yatırımlar Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın önderliğinde aralıksız sürüyor.

TURİZM YATIRIMLARI BAŞİSKELE’YE


Turizm yatırımlarının ilçeye kazandırılması yolunda yatırımcılara büyük destek vererek...