17 / 05 / 2024

Başiskeleye bir semt konağı daha

Başiskeleye bir semt konağı daha

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenlemeyle mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

1942'de İstanbul halkının arazi isyanı: Adam başına bir dönüm bile düşmüyor!

1942 yılından Bakırköy'e bağlı Esender Köyü'nde halk, mevcuttaki arazilerin yetersizliğinden isyan etti. Küylü halk bu durumu bir mektupla anlatmış. İşte ayrıntılar...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Ekmek değil süt değil şeker değil un değil bu sefer çok kullandığımız başka bir şeye büyük zam

Vatandaşlar peş peşe gelen zamlardan dolayı artık hesap kitaplarını daha sıkı yapmaya başladı. Evlerde çok kullanılan bir ürün hakkında da flaş bir gelişme yaşandı.

Aile Bakanlığı'ndan değil ama başka bir nakit yardımı var! Aylık 5.137 TL nakit desteği hesabınıza yatıyor!

Aile Bakanlığı tarafından sağlanan yardımlardan birçok vatandaş faydalanmaktadır. Vatandaşlar, yardım ödemelerinin yanı sıra devletin diğer sunulan seçenekleriyle de ilgilenmektedir. Devletin sunduğu bir başka önemli seçenek daha bulunmaktadır. Detaylar için burayı tıklayabilirsiniz...

Milyonlarca kişi, bulundukları şehirden başka bir ile neden göç etti?

Türkiye’de geçtiğimiz yıl 3 milyona yakın insan bulundukları şehri terk ederek başka bir ile göç etti. Peki bu göçün en büyük sebeplerinin başında neler geliyor?

3 bin 340 TL hesaplara yatmaya başladı! Bir emekli promosyonu değil ama hemen bakın!

Emekli promosyonu, işçi promosyonu derken vatandaşlar ödeme alabilecekleri yöntemleri aramaya başladı. Dar gelirli vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Şartları karşılayan herkesin hesabına 3 bin 340 TL yatırılmaya başlandı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Golden Rose’da indirim günleri başladı. Birçok üründe yarı yarıya indir ver. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Güzelliğine önem veren kadınların ilk tercihlerinden biri olan Golden Rose birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Maskaradan allığa, pudradan ruja kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirim sunan Golden Rose’un ürünlerinin bazılarının fiyatları şöyle.

Altın fiyatları bir anda patlayacak! Sadece 9 gün kaldı o karar bekleniyor

Altının gram fiyatında hızlı yükseliş tekrar başladı. Bir süredir durağan halde devam eden altın piyasası, son günlerde yükselişe geçti. Gram altının bin lira seviyelerine çıktığı şu günlerde vatandaşlar piyasadaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Tüp alacaklara müjde! Bir tek o tüp markası zamlanmadı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 18 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zamlanan başka bir zam haberi daha geldi! Zam haberinin ardından enerji şirketleri fiyatlarını hemen güncelledi fakat bir marka henüz zam yapmadı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tapu bağış harcı 2022 ne kadar oldu?

Bağış, hibe, bir bedel veya başkaca bir karşılık alınmaksızın bir malın mülkiyetinin bir başkasına devredilmesi işlemine deniyor. Bu işlem tapu devirlerinde de yapılabiliyor. Peki, tapu bağış harcı 2022 ne kadar oldu?

Bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Mirasbırakan gayrimenkul sahipleri sağlığında tapusunu bağış yolu ile bir başkasına devredebiliyor. Peki, bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Başiskeleye bir semt konağı daha Haberi

Başiskeleye bir semt konağı daha

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.


Başiskele Belediyesi, bu anlamda semt konakları ile halkın sosyalleşmesi ve kaynaşmasını hedefliyor. 


Mahallede yaşayan özellikle ev hanımları ve çocukların faydalanabileceği, eğitici faaliyetlerin düzenlendiği semt konaklarından bir yenisinin yapımı daha tamamlanıyor. 


Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde tadilatı gerçekleştirilen iki katlı binayı köy konağı şeklinde tasarlayan Başiskele Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını Ramazan Bayramı sonunda tamamlamayı planlanıyor. 


Temel amaçlarının genç nüfusun daha eğitimli, topluma daha faydalı insanlar olarak yetiştirmek olduğunu belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Sosyal ve Kültürel etkinliklerin de icra edileceği bu konaklarda gençlerin ayrıca yeteneklerini geliştirme imkanı da bulabileceklerini söyledi. 


Başiskele’de Semt Konakları ve Sosyal Yaşam...