26 / 08 / 2024

Başkan Çelik

Başkan Çelik

Sadece Kayseri'nin değil Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili halkın görüşü alınmaya devam ediyor. Üç proje arasından yapılan seçime AK Parti Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Başkan Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Pınar Başkan tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Kakişoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Adil Çelik: Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık!

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik "Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Burada 7 metrelik yol, kaldırım, koşu yolu, bisiklet yolu ve ışıklandırma yapacağız" dedi

Adil Çelik: 2016'da 34 otel yatırımı başlayacak!

Belediye Başkanı Çelik, 2016 yılının ilk aylarında ilçede 34 otel yatırımının başlayacağını söyledi. Çelik, "Gazipaşa'da oteller yükselecek, iş sıkıntısı olmayacak" dedi

Faruk Çelik, İntes Başkanı'nı makamına kabul etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu'nu kabul etti.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü olarak tek Gündem maddesi olan Belediye Başkanlığı seçimi için toplandı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Modoko yönetiminden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaret!

Modoko yönetimi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a konuk oldu. Ümraniye MODOKO Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

ÇİB Başkanı Namık Ekinci'den TANAP ihalesi için uyarı!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, TANAP projesinde teklif verenler arasında adil ticaret yapmadıkları gerekçesiyle birçok pazara sokulmayan Çin ve Hintli boru üreticilerinin yer almasını eleştirdi...

İBB Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Özkan Dönmez oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosu neredeyse baştan sona değişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Özçelik’in yerine Mustafa Özkan Dönmez atandı.

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik 9 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

EYG Gayrimenkul Geliştirme şirketi ve Konut Yatırımcıları ve Geliştiricileri Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik bir basın toplantısı düzenliyor. Çelik, EYG Gayrimenkul Geliştirme tarafından oluşturulan yeni bir iş modelini anlatacak.

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor!

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor. Çelik İhracatçıları Birliği, Olağan Genel Kurul Toplantısını takiben 8 Nisan 2014 Salı günü saat: 14.00’de başkanını ve yönetim kurulunu seçecek.

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik görevinden ayrılıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik görevinden 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle ayrılıyor. Firmanın yaptığı açıklamaya göre henüz yerine bir atama söz konusu değil...

Ali Aydın Pandır Erdemir Mühendislik'te Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ereğli Demir ve Çelik fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Aydın Pandır Erdemir Mühendislik'te Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Başkan Çelik Haberi

Başkan Çelik

Sadece Kayseri'nin değil Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili halkın görüşü alınmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan üç proje arasından yapılan seçime AK Parti Kadın Kolları üyeleri de katıldı. Projeyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Çelik, uygulanacak olan projeyi halkın seçeceğini söyledi. AK Parti Kadın Kolları üyeleri Büyükşehir Belediyesi binasına gelerek Sahabiye Projesi için oy kullandı. Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve kadın kolları üyelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan üç projeyle ilgili bilgi verildi.


Bu sırada Başkan Mustafa Çelik de projelerin bulunduğu alana gelerek kadın kolları üyelerine Sahabiye Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uygulanacak olan projenin halkın oylarıyla seçileceğini ifade eden Başkan Çelik, "Hazırladığımız her üç projede de ulaşım, otopark, tarihi eserlerin korunması, ofis-konut...