03 / 05 / 2024

Başkan Türel

Başkan Türel

Başkan Türel, Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asma köprü ve Atatürk heykelinin taşınacağı yeri Antalyalılara soracaklarını açıkladı.

DEGÜDER Başkanı Türkkan’dan korkutan açıklama! ‘Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!’

DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, olası İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkkan, “Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!” dedi.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Antalya Millet Bahçesi harabeye dönüştü!

Bakımsızlıktan ağaçların kuruduğu Millet Bahçesi’yle ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel, “Mevcudun korunmaması bizi üzüyor. Bıraktıklarımızı tamamlasalar yeter” diye konuştu.

Londra Finans Merkezi Başkanı: Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi!

Londra Finans Merkezi Başkanı Estlin, "Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor" şeklinde konuştu...

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Projesi'nin şantiyesini gezdi. Başkan Türel, “Hummalı çalışmaları yerinde gördük. İnşaatlarımız hızla yükseliyor” dedi.

Yabancılar Antalya’da 60 bin konut aldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, bölgedeki yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Türel, ''Yabancılar Antalya’da 60 bin konut aldı'' dedi.

Antalya Avdan Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ilçesinde yapımını tamamladığı Avdan Mahalle Konağı Başkan Türel tarafından hizmete açıldı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Varsak-Zerdalilik 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin temeli Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Başkan Türel tarafından atıldı.

Tülin Gazi İçmimarlar Odası İzmir Şubesi başkanı oldu!

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurul seçimleri tamamlandı. TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi'nin yeni başkanı Tülin Gazi oldu. 

Lara'ya yapılacak kruvaziyer yat limanı onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Lara'da yapılacak kruvaziyer ve yat liman kompleksi projesine meclisten onay çıktığının müjdesini verdi.

Antalyalılar 2019'da metrosuna kavuşacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, raylı sistemde üçüncü etabın 2019’da tamamlanacağını açıkladı. Türel, metro projesinde güzergahların belli olduğunu belirtti.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 290 yeni dükkan geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının konuğu olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni imar çalışmalarıyla 290 yeni dükkana yer açılacağını müjdeledi.

Başkan Türel Haberi

Başkan Türel

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asma köprü ve Atatürk heykelinin taşınacağı yeri Antalyalılara soracaklarını açıkladı. Türel "Halkımız köprüyü istemez ise yapmayacağız. İsterse de Atatürk heykelini Antalyalılar nereye isterse oraya en güzel şekilde koyacağız" dedi. Antalya'nın trafik sorununu bitirmek için yol, kavşak, üst ve alt geçit projelerini hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı yerlerden biri olan Çallı Kavşağı'na asma köprü yapmak için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tüm büyük projelerde olduğu gibi Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asmalı köprüyü de Antalyalılara soracaklarını açıkladı. Çallı Kavşağı'nda bulunan Atatürk heykelinin nereye koyulacağına da Antalyalıların karar vereceğini dile getiren Başkan Türel "Halkımız bize Çallı Kavşağı'na asma köprü yapılmasını istiyoruz derse bir an önce...