19 / 05 / 2024

başkaşehir asfalt çalışmaları

başkaşehir asfalt çalışmaları

Karaman Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası ile 2. TOKİ arasında bulunan yaklaşık 600 m'lik yola kaliteli asfalt seriliyor.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Beykoz Çavuşbaşı’nda imar planı çalışmaları başlıyor!

Beykoz Çavuşbaşı Mevkii Elmalı havzası imar planları sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve İSKİ’nin ortak gayret ve çabalarıyla çözülüyor, imar planı çalışmaları yakında başlıyor. 

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başkaşehir Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Öztürk tarafından kuruldu. 

Nevşehir Beyler Konağı'ndaki restorasyon çalışmaları sürüyor!

Nevşehir'in Camicedid Mahallesi'ndeki tarihi Beyler Konağı’nda Belediye tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

başkaşehir asfalt çalışmaları Haberi

başkaşehir asfalt çalışmaları


Karaman Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başakşehir Mahallesi'nde bulunan yollara kaliteli asfalt serim çalışmalarına başlandı. Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler hafta başı itibari ile asfaltla çalışmalarına Başakşehir Mahallesi 'nde başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası ile 2. TOKİ arasında bulunan yaklaşık 600 m'lik yola kaliteli asfalt seriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; "Başakşehir Mahallesinde bulunan, daha önce kaldırımları ve alt yapısı tamamlanan bütün yollarda asfaltlama çalışmalarına başladık. Özellikler TOKİ 2 ve TOKİ 3 konutlarında ikamet eden vatandaşlarımızı kaliteli asfalt yol ve modem kaldırımlarla buluşturuyoruz. Buradaki çalışmalarımız kapsamında alt yapısı tamamlanan bütün yollarda asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz" dedi. 


Rasyonel...