29 / 04 / 2024

başkent ankara imar planı değişikliği

başkent ankara imar planı değişikliği

Ankara Pursaklar İlçesi, 95722 ada 1 ve 2 nolu parsellere ilişkin hazırlanan Başkent Ankara 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi bugün askıya çıktı.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

başkent ankara imar planı değişikliği Haberi

başkent ankara imar planı değişikliği


Ankara Pursaklar İlçesi, 95722 ada 1 ve 2 nolu parsellere ilişkin hazırlanan Başkent Ankara 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


Başkent Ankara 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi bugün askıya çıkarıldı. İmar planı değişikliği 30 Nisan 2015 tarihinde askıdan...