09 / 05 / 2024

Başkent Loft ne zaman teslim

Başkent Loft ne zaman teslim

17 kat tek blok şeklinde yükselen proje toplam 51 adet daireden meydana geliyor. Başkent Loft Ankara fiyatları 850 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor.

Ankara Başkent Loft'ta fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor!

Gözüm İnşaat tarafından hayata geçirilen projede Nisan ayından itibaren yaşam başladı. Proje toplam 6 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Ankara Başkent Loft'ta fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde yapılan Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu..

Bekaş Başkent Çiğdem ne zaman teslim?

Bekaş Başkent Çiğdem projesinde 2+1  ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. Bekaş Başkent Çiğdem projesi 4 blokta 377 daireden meydana geliyor. 

2020’lerin Başkent’i yatay büyüyecek!

Ankara'da gayrimenkul sektörüne yön veren uzmanlar, Başkent’in 2020’li yıllarda kent büyümesini yatay sürdüreceği söylüyorlar. 

Ankara Beynam 2023 Başkent nazım imar planı askıda!

Ankara Bala ilçesi Beynam Mahallesi'ne ilişkin hazırlanan 2023 Başkent Nazım İmar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de konumlandırılıyor. Peki Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Başkent Loft ne zaman teslim Haberi

Başkent Loft ne zaman teslim

Daire büyüklüklerinin 224 metrekare olarak dizayn edildiği proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Proje Gözüm İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Sosyal alanları arasında basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkı, açık ve kapalı otopark, peyzaj alanları yer alıyor. 


Eskişehir Yolu üzerinde konumlandırılan projede  daire seçenekleri 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 51 adet daireden meydana geliyor.


Toplam 6 bin metrekare alan üzerine yayılan projede yaşam başladı. Tapuların hemen teslim edildiği proje 17 kat tek blok şeklinde yükseliyor.


Başkent Loft Ankara fiyatları 850 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor. Projenin Başkent Üniversitesi'ne bir cephesi bulunurken, diğer cephesi ise Eskişehir Yolu'na bakıyor. 


Tel: 0535 104 02 22

http://www.baskentloft.com/

Tülay...