30 / 04 / 2024

başkent ulaşım projeleri

başkent ulaşım projeleri

Sincan’ı kültür ve sanat şehri haline getireceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ''Türkiye'de TOKİ'nin yaptığı en büyük proje Saraycık Projesi oldu.  20 bin konut yapılması planlanıyor. 6 bin konutunu TOKİ eliyle yapıyoruz'' dedi.

Ankara'da ulaşımda çılgın projeler olmayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Ulaşım Çalıştayı”nı gerçekleştirdi.

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Mansur Yavaş'tan başkentlilere ulaşım müjdeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da hayata geçirecekleri ulaşım reformunu açıkladı.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Başkent Emlak Konutları bağımsız bölüm sayısı 1345 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1345 adet oldu...

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

başkent ulaşım projeleri Haberi

başkent ulaşım projeleri

Sabah Ankara’ya konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Projelerimizle hedefimiz yeşili, çevreyi önemseyerek insan odaklı hizmet vermek, Sincan’ı kültür ve sanat şehri haline getirmek” dedi. Ercan Açıklamalarına şöyle devam etti:

"Sincan Anadolu'nun kompozisyonu, çok büyük büyüme potansiyeli olan bir ilçe. 40 yılda 30 kat büyüyen bir ilçeden bahsediyoruz. Çok ciddi kaynaklara sahibiz. Son 10-15 yılda yapılan yatırımlarla sanayi üssü haline geldi. Bugün 5 tane organize sanayi bölgemizin aktif olarak var olduğu önemli bir sanayi havzasına sahibiz. Adeta kendi başına bir şehir, orta uzun vadede düşündüğümüzde Sincan, Türkiye'nin en önemli sanayi ve ihracat merkezlerinden bir tanesidir. Bundan sonra Sincan'ın marka değerini yükselterek kültürel ve sosyal unsurlarıyla dikkat çeken bir şehir haline getirmek hedefimizdir" açıklamasında bulundu. "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine...