16 / 05 / 2024

Başkent Üniversitesi mimarlık fakültesi doçent

Başkent Üniversitesi mimarlık fakültesi doçent

Başkent Üniversitesi 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik hükümlerine göre Güzel Sanatlar- Tasarım ve Mimarlık Fakültesine 3 Yardımcı Doçent alacak... Ayrıntılı bilgi için Personel Daire Başkanlığı'ndan yararlanılıyor...

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'nı, GMW Mimarlık tasarladı!

GMW MIMARLIK; Taşkent Uluslararası Havalimanı projesinin mimarlık, mühendislik ve danışmanlık hizmetlerini yürütme görevini üstlendi.

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

Erzurumlu Mimarlık öğrencilerine yaz atölyesi projesi!

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 1. Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından  Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik yaz atölyesi programı başladı.

Ba Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Akşahin tarafından kuruldu. 

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Başkent Üniversitesi mimarlık fakültesi doçent Haberi

Başkent Üniversitesi mimarlık fakültesi doçent
Başkent Üniversitesi 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik hükümlerine göre Güzel Sanatlar- Tasarım ve Mimarlık Fakültesine 3 Yardımcı Doçent alacak... Ayırntılı bilgi için Personel Daire Başkanlığı'ndan...