01 / 05 / 2024

Başkentgaz abone merkezi

Başkentgaz abone merkezi

Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve de Gölbaşı’ndaki yeni abone merkezlerini devreye soktu. Bundan böyle vatandaşların abonelik işlemleri için Maltepe Merkez Binası’na gitmesine de gerek kalmayacak.

Başkentgaz, 3 AVM'de yeni doğalgaz satış noktası açtı!

Başkentgaz, özellikle Kurban Bayramı öncesi doğalgaz satın alacak tüketicilere kolaylık sağlamak amacıyla 3 alışveriş merkezinde yeni abone merkezi açıldığını, ay sonuna kadar 2 AVM'de daha açılacağını belirtti...

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

Temmuzda AVM'leri günde yaklaşık 4 milyon kişi ziyaret etti!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Altaş, "Vatandaşlarımız, başta 'pandemi merkezi' gibi gösterilen alışveriş merkezlerinin sokaktan, pazardan, çarşıdan daha güvenli olduğunu anladı." dedi.

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2022'de bitecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, 2022 yılının başında Finans Merkezi'nin inşaat sürecinin biteceğini açıkladı.

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Loca Şişli'de yaşam başladı!

Kütan inşaat tarafından hayata geçirilen Loca Şişli projesinde Ekim ayı itibariyle yaşam başladı. Şehrin merkezi Şişli'de yer alan projede teslimler hemen yapılıyor.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

Beyaz Park Topkapı'da yaşam başlıyor!

Beyaz Park Topkapı projesinde yaşam başlıyor. Merkezi konumuyla yüksek prim potansiyeli taşıyan Beyaz İnşaat projede konut teslimlerine hazırlanıyor. 

İskitler'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Ankara İskitler'de kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan Merkezi İş Alanları projesinde 2. etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Akman Holding'in 600 Dixon Road Aerial projesi yolda!

Türkiye kökenli SAMM Developments, Toronto’da 600 milyon dolarlık The Kennedy Condominiums projesinin ardından, yeni bir bir proje daha başlatıyor. İş merkezi niteliği taşıyan yeni projenin yatırım maliyeti 240 milyon dolar.

Van Tuşba Sosyal Hizmet Merkezi açıldı!

Van Merkez Tuşba ilçe Kaymakamlığı tarafından, engelli, dul, öksüz ve yetim ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak Tuşba Sosyal Hizmet Merkezi açıldı.

Başkentgaz abone merkezi Haberi

Başkentgaz abone merkezi

Abone sayısı her geçen gün artan Başkentgaz, Ankaralıların doğalgaz ile ilgili işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yeniliklere devam ediyor. Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı’ndaki abone merkezlerinde yaptığı düzenlemelerle abonelik işlemlerinin de yapılabilmesinin önünü açtı. Yeni abone noktalarının açılmasıyla vatandaşların doğalgaz ile ilgili ihtiyaçlarını kendilerine en yakın yerde karşılaması sağlanırken bir yandan da Maltepe Merkez’deki yoğunluk azaltılıyor.


Başkentgaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ebubekir Özbek, “Eskiden sadece Merkezde yapılabilen işlemleri diğer şubelere yayarak, evleri merkezden uzak olan Ankaralıların bulunduğu ilçelerde işlemlerini halledebilmeleri için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Bu kapsamda tüm işlemlerin şubelerimizde de yapılabilmesi için mevcut şubelerin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, personel istihdamı ve eğitimi konusunda çalışmalarımız sürüyor.” dedi.


Başkentgaz’ın, Maltepe Merkez Binası’nın yanı sıra, yeni açılan Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı abone merkezleri...