29 / 04 / 2024

başkentgaz çağrı merkezi nerede

başkentgaz çağrı merkezi nerede

Başkentgaz’ın telefon santralinin, müşteri sayısının artması dolayısıyla son yıllarda ihtiyaca cevap verememesi ve şikayetlere yol açması nedeniyle, yeni çağrı merkezi kuruldu. Başkentgaz Çağrı Merkezi’nin yeni telefonu 444 6 429 oldu...

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

Trafikte bunu yapanların başı fena ağrıyacak! Ehliyet elden gidebilir

Trafik kurallarına uymayanların başı fena ağrıyacak. O kurala uymayanların ehliyetleri elden gidebilir. İşte detaylar!

TOKİ Ağrı projesiyle 132 yeni konut geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı'da 132 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 254 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı projesinin ihalesini 2 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte TOKİ Ağrı projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ağrı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ağrı'ya Millet Bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Ağrı Millet Bahçesi 24 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

başkentgaz çağrı merkezi nerede Haberi

başkentgaz çağrı merkezi nerede


Başkentgaz’ın telefon santralinin, müşteri sayısının artması dolayısıyla son yıllarda ihtiyaca cevap verememesi ve şikayetlere yol açması nedeniyle, yeni çağrı merkezi kuruldu. Başkentgaz Çağrı Merkezi’nin yeni telefonu 444 6 429 oldu.


Başkentgaz yetkilileri, 231 71 80 numaralı santralde görev yapan personel sayısının yetersiz olduğunu ve bu personelin, çağrıların tümüne yetişmekte zorlandığını belirterek şunları söyledi:


“Amacımız, müşterilerimizin sorununa anında çözüm bulup, yetkili birimleri harekete geçirmektir. Bu nedenle yeni çağrı merkezi kurulması için çalışmalarımızı yaz aylarından başlattık. Anlaştığımız firma, yeni bir yazılım programı geliştirdi. Ocak ayında hizmete giren ve 31 kişinin görev yaptığı yeni çağrı merkezimizin numarası 444 6 429 olarak belirlendi. Akılda kolay kalması amacıyla 6 rakamı Ankara’nın plakası olduğu için; 429 rakamı da GAZ kelimesinin harflerine denk gelen tuşlardan seçildi. Bugüne kadar...