05 / 05 / 2024

başkentgaz gyo

başkentgaz gyo

Torunlar, Başkent Doğalgaz’ı Altyapı GYO’ya dönüştürüp, Kurumlar Vergisi ödemeyecek. Şirketi halka da açacak. Aziz Torun Başkent Doğalgaz’ı halka arza hazırlamak istediklerini söyledi..

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Pursaklar'da 1 kilometre kaçak hat çekmişler!

Pursaklar’da inşaatı basan Başkentgaz ekipleri, bir kilometrelik kaçak doğalgaz hattı buldu. Hat işlevsiz hale getirien yetkililer, “Hiç bir önlem alınmadan çekilen bu hat felakete neden olabilirdi ve ilçenin büyük bir bölümü bundan etkilenebilirdi” dedi.

Ankara Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'nün kampüsü boşaltılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 37 dönümlük kampusun Başkentgaz tarafından 2 yıl sürüyle bedelsiz kullanılması ve bu süre sonunda alanı boşaltması kararı alındı.

Başkentgaz 7/24 hizmete geçiyor!

Başkentgaz, abonelerin gaz ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yeni yılda kiosk modelini hayata geçirecek. Bu sisten sayesinde Ankaralılar, günün 24 saati fatura ödeyip, gaz alabilecek. İşte ayrıntılar...

Başkentgaz'dan kartlı sayaca 16 bin TL fatura!

Başkentgaz, kartlı sayaç kullanan Meşrutiyet Caddesi’ndeki Sefer Apartmanı’na 16 bin TL’lik fatura yazdı. Faturayı gören apartman yönetimi, “Kartlı sistemde nasıl borç olabilir” diye tepki gösterdi.

Ankara'da gizemli koku korkuttu!

Sincan, Kazan, Etimesgut, Eryaman ve Batıkent sakinleri dün sabah güne doğalgaza benzettikleri yoğun bir kokuyla uyandı. Başkentgaz kokunun çevredeki fabrikalardan kaynaklandığını öne sürdü. İşte ayrıntılar...

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Başkentgaz’ın binası harabeye döndü!

Başkentgaz tarafından yıllarca Genel Müdürlük binası olarak kullanılan ve geçen yıl şirketin taşınmasıyla terk edilen Abonelik İşleri ve Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü binası, kimsesizlerin evi oldu.

İş GYO Inİstanbul konut fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Konut fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 2018 yılının 2. yarısında teslimlerin başlayacağı İş GYO Inİstanbul projesi Topkapı’da inşa ediliyor.

Melih Gökçek'ten Başkentgaz'a sert eleştiri!

Katıldığı televizyon programında Ankara gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, asfalt katılım bedelinin kaldırılmasının gündemde olduğunu söyledi. Melih Gökçek, Başkentgaz'ı da eleştirdi...

Başkentgaz'a EPDK'dan uyarı!

EPDK'dan edinilen bilgiye göre, kurum, tüketicilerden gelen şikayetler ve bazı basın yayın organlarında yer alan Başkentgaz'ın sayaçları kasıtlı olarak bozduğu, vatandaşları sayaç değişimine zorladığı iddiaları üzerine harekete geçti.

EPDK'dan Başkentgaz'a uyarı!

EPDK'dan Başkentgaz'a uyarı geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan ( EPDK ), ön ödemeli (kartlı) doğal gaz sayaçlarında meydana gelen arızalar nedeniyle vatandaşların sayaç değişimine zorlanamayacağını bildirildi.

Ankara'daki konutlarda doğalgaz tehlikesi!

Başkentgaz ve Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, konutlarda doğalgazın güvenli kullanımını sağlamak üzere ücretsiz denetime başladı. Abonelere tesisattaki kusurları gidermeleri için 15 gün süre verilecek.

başkentgaz gyo Haberi

başkentgaz gyo

Torunlar, Türkiye’de bir ilke imza atarak Başkent Doğalgaz’ı Altyapı GYO modeline çevirip, Kurumlar Vergisi’nden muaf yapacak. Torunlar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkent Doğalgaz Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Torun, şirketi ‘Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulunduklarını belirterek, bu sayede Başkent Doğalgaz’ı halka arza hazırlamak istediklerini söyledi. 

‘Güzel imkanları var’

Torun, şunları kaydetti: “Şirketin Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için SPK’ya  müracaatımız var. Türkiye’de daha önce örneği olmayan bir model. Altyapı projeleri, köprüler, doğalgaz ve elektrik dağıtım gibi büyük yatırımların halka arzını sağlamak için SPK’nın öngördüğü yeni bir model. ‘Altyapı GYO’ modeli halka arz için daha güzel imkanlar sunuyor. Bu nedenle şirketi Altyapı GYO modeline uygun hale getirerek halka arza hazır hale getirmek istiyoruz.” Torun, Başkent Doğalgaz’da halka arzın zamanlamasına...