07 / 07 / 2024

başkentgaz kimin

başkentgaz kimin

Sayıştay, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı..

En düşük emekli maaşı 12.500 TL! SSK, BağKur emekli zam oranları tek tek şimdi açıklandı: Hemen Temmuz zammına bakın!

SSK, BağKur emeklileri merakla Temmuz zammını bekliyor. Peki Temmuz'da kimin maaşına ne kadar zam gelecek? İşte o son dakika yeni rakamlar...

Nefesler tutuldu: Ekonominin başına kim geçecek?

Seçimlerin sona ermesinin ardından yeni yönetimde ekonominin başına kimin geçeceği merak ediliyor. Ekonomik kriz, deprem ve seçim vaatleri nedeniyle ağır yük altına giren ekonomiyi yönetmek için Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz’ın görev alabilecekleri belirtiliyor.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? Kimin maaşı kaç TL olacak? Hemen rakamlara bakın!

Milyonlarca emekli merakla ve heyecanla 2023 Ocak zammıyla ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam rakamları..

SSK Bağkur Emekli Sandığı'ndan emekli olanlara müjde! Maaşlarla ilgili son dakika gelişmesi hemen hesaplarınıza bakın

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine bekledikleri maaş müjdesi geldi. Maaşlarla ilgili son dakika gelişmesi açıklandı. Zamlı maaşların hesaplara yatacağı gün geldi çattı. Kimin maaşı ne zaman bankaya yatacak belli oldu. İşte detaylar...

Emekli bayram ikramiye ödemeleri başladı! Kimin maaşını ne zaman alacağı belli oldu

Emekli Bayram İkramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı açıklandı. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı bayram öncesinde ödenen emekli bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılacağı açıklandı. İşte emeklilerin ikramiyelerini alabileceği tarihler..

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Toplam 669 daire ve 24 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 950 TL'den başlıyor. Peki Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ümraniye Modda Senkron kimin?

Toplam 168 daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron projesinde ön satışlar başladı. Peki Ümraniye Modda Senkron kimin?

Kuzeyşehir İzmir kimin?

Toplam 397 adet daireden meydana gelen İzmir Kuzeyşehir projesinde ev fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Kuzeyşehir İzmir kimin?

başkentgaz kimin Haberi

başkentgaz kimin


SAYIŞTAY, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı. Başkentgaz’ın özelleştirilmesi ihalesi 25 Ocak 2013 tarihinde yapıldı.


Pazarlık görüşmesinde Torunlar Gıda 1 milyar 162 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi. 2011 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ihalelerde toplam 1 milyar 521 milyon dolar teklif gelmişti. Bu ihale daha sonra iptal edilmişti. Torunlar Gıda’nın aldığı ihale iki yıl önce yapılan ihaleye göre 359 milyon dolar daha az bedelle sonuçlanmıştı. Sayıştay, 2013 yılının ilk 5 aylık dönemine ilişkin hazırladığı raporunda bu ihale ile ilgili gelişmeleri hatırlattıktan sonra ayrıca dikkate alınmayan bazı noktalara raporunda yer verdi.


İlk...