04 / 05 / 2024

Başkentin spor alanı ihtiyacı giderilmeli

Başkentin spor alanı ihtiyacı giderilmeli

19 Mayıs ve İnönü Statlarının ömrünü tamamladığını vurgulayan Başkan, “Antalya’ya, Konya’ya yapılıyor, Ankara’da niye yok. Mevcut alan, Hipodrom ile birleştirilip, spor kompleksine dönüştürülmeli” dedi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Gesi Bağları SİT alanı ilan ediliyor...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yer alan Gesi mahallesini koruma altına alındığını kaydetti. Buna göre, Türkülere ve şiirlere konu olan Gesi Bağları'nda artık yeni yapılaşmaya izin verilmeyeceği belirtildi.

Sincan Belediyesi, başkentte ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Başkentin göbeğinde 433 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! İşte o tarihler...

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Bağlum Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsayı 433 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Muş Merkez'de ticari alan imarlı arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

Hakkari'ye 41,5 milyon TL spor yatırımı!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Akbıyık, "Yapılacak olan tesislerin protokolünü imzaladık. Bu, Hakkari'ye özellikle spor alanında son yıllarda yapılacak en önemli hizmetler olacak" diye konuştu...

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Başkentin spor alanı ihtiyacı giderilmeli Haberi

Başkentin spor alanı ihtiyacı giderilmeli

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 19 Mayıs Stadı’nın bulunduğu bölge ile Hipodrom alanının birleştirildiği yere bir spor kompleksi kurulmasını istediklerini söyledi.


TSYD Ankara Şubesi’nde düzenlenen toplantıya İlhan Cavcav, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, şube başkanı Kerem Öncel ve yöneticiler katıldı.

Ankara’daki spor alanı ihtiyacının sürekli gündeme getirilmesi gerektiğini ifade eden Cavcav, şunları söyledi:

“Bunu, Ankara ve geleceğimiz için istiyoruz. Başkent’te olmamasına rağmen Konya ve Antalya’da stat yapıldı. Cebeci Stadı için yıkım kararı alındı. TOKİ’ye verilmiş vaziyette. Futbol oynanmasına da müsaade edilmiyor, çökme ihtimali var deniliyor. 19 Mayıs Stadı için de valimizi aramak durumunda kaldım, güvenlik sertifikası almamız gerekiyordu. Valilik de mesuliyet almak istemiyor. 20 bin kişi girerse çökme tehlikesi yaşanır diye. Hacettepe’ye oynanacak yer bulamıyoruz. Amatör takımların oynayacağı saha da yok....