30 / 04 / 2024

başkentte iş merkezleri yükseliyor

başkentte iş merkezleri yükseliyor

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor" dedi.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. Projede aylık taksitler 341 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için bugün son gün. Yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 108 ay vade imkanı sunan projede 17 bin 13 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015!

TOKİ Adana Emekli Konutları için başvurular devam ediyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Adana Emekli Evleri başvuru işlemleri 2015 detayları...

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları için gerekli belgeler!

TOKİ Erzincan Tercan'da yer alan 55 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. İşte TOKİ Erzincan Tercan başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru işlemleri!

Kura çekilişi 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 369 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru işlemleri...

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuru işlemleri için yarın son gün. Daire fiyatlarının 74 bin 947 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Aylık 733,15 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul ediliyor.

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru işlemleri bugün itibariyle başladı. Başvuru bedeli 6 bin TL olarak belirlenen projede yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 156 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Adana Emekli Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, TOKİ Adana Emekli başvurusu nasıl yapılır? İşte, TOKİ Adana Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kira öder gibi ev sahibi olmak amacıyla hayata geçirilen TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap başvuru işlemleri!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap başvuru işlemleri için son gün 16 Ekim 2015. Satış fiyatları 140 bin 766 TL'den başlangıç gösteren projede konutlar kura yöntemiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru işlemleri!

TOKİ Sakarya Taraklı projesi kapsamında 43 adet konut açık satış usulüyle satışa çıkarılıyor. İşte, TOKİ Sakarya Taraklı başvuru işlemleri!

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları için bugün son gün. Kura çekimi 13 Ekim Salı günü yapılacak olan projede daire fiyatları 61 bin 915 TL'den başlangıç gösteriyor.

başkentte iş merkezleri yükseliyor Haberi

başkentte iş merkezleri yükseliyor

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor" dedi. Ankara'da birbiri ardına iş merkezi projeleri hayata geçirilirken. inşa edilen her iş merkezi bir öncekinden daha modern, donanımlı ve işlevsel olarak projelendiriliyor. Birkaç yıl öncesine kadar Yıldız  Gaziosmanpaşa ve Tıınalı gibi semtlerdeki apartman dairelerinde bulunan ofislerde çalışan iş dünyası, artık modem ve prestijli iş merkezlerine yöneliyor. İş dünyası son yıllarda Eskişehir Yolu. Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi gibi yeni merkezlere yönelirken. Ankaralı inşaatçılarda bu alanlarda iş merkezi projelerine odaklandı. Ankara iş dünyasının yaşadığı bu değişimin, iş merkezlerinde de gelişime yol açtığını kaydeden Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala,...