23 / 07 / 2024

Başköy projeleri

Başköy projeleri

Ali Dolu, "Başköy sakinleri, sularının mermer ocakları yüzünden kirlendiğini ileri sürüyor. Bu meseleyi Başköy halkıyla birlikte çözebileceğimize inanıyoruz. Şu anda iki mermer ocağının çalışma ruhsatları hazır" dedi

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Başbakan Yıldırım: Yatay mimaride daha fazla sıcaklık var!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, "Dikey mimariden ziyade yatay mimaride daha fazla sıcaklık var, daha fazla ruh var" dedi.

Kepez Başköy'e Hurdacılar Sitesi geliyor!

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Velvet Towers Kadıköy'de fiyatlar 385 bin liradan başlıyor!

Kadıköy'de Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren Palma D'oro May İnşaatın Katarlı ortağıyla hayata geçirdiği Velvet Towers, 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Velvet Towers Kadıköy’de 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Anadolu Yakası’nın kalbi Kadıköy’de PalmaD’oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen VelvetTowers 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İki yılda 7 lojistik köy faaliyete başladı!

Karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu erişimi ile kombine taşımacılık imkanlarının olduğu depolama ve ulaştırma hizmetlerinin birlikte sunulduğu 7 lojistik köy faaliyete başladı. İşte projenin ayrıntıları...

Kentsel dönüşümde ek hak uygulaması Kadıköy'de projeleri artırdı!

2016 başına kadar sürecek kentsel dönüşümde yüzde 25'lik ek hak uygulaması, Kadıköy'ü bin 300'ün üzerinde projeyle şantiyeye çevirdi. Buna göre 80 metrekarelik bir hak sahibi yeni binada 116 metrekarelik evine 1 oda daha ekleyebiliyor.

Amasya Gümüşhacıköy'deki 10 köyde yol çalışmaları başladı!

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, İl Özel İdaresi tarafından Amasya Gümüşhacıköy ilçesine bağlı 10 köyü kapsayan grup yoluna stabilize yol çalışmasını inceledi.

Buca'da köy meydanı yenileme çalışmaları başladı!

Buca'da, aralarında bin yaşında çınarın da bulunduğu 6 anıt ağacı restore eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ağaçların bulunduğu köy meydanında doğal dokuya uygun yenileme çalışması başlattı.

TOKİ Maltepe Başıbüyük'te 320 adet hait inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Maltepe Başıbüyük Mahallesi 320 adet hait, 1'er adet sosyal tesis ve kapalı otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Başköy projeleri Haberi

Başköy projeleri


Başköy'deki mermer ocakları, köylülerle diyalog içinde sıkıntıları aşmak istiyor. Mermer ocaklarından birini işleten Ali Dolu, "Burada 18 yıldan beri mermer çıkarıyoruz. Son iki yıla kadar köylülerle sıkıntı yaşamadık. Başköy sakinleri, sularının mermer ocakları yüzünden kirlendiğini ileri sürüyor. Bu meseleyi Başköy halkıyla birlikte çözebileceğimize inanıyoruz. Şu anda iki mermer ocağının çalışma ruhsatları hazır. Bu su kaynağının eğer mermer ocaklan tarafından kirletildiği ispat edilirse buraya su arıtma tesisi kurmaya hazırız"...