18 / 05 / 2024

basmanedeki çukur

basmanedeki çukur

Basmane'deki Çukur'a yatırımcı çıktı. Adı henüz açıklanmayan yatırımcı, TMSF yöneticileriyle geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek el sıkıştı. 26 Ağustos'ta TMSF'ye yapılacak ödeme ile ödeme ile DTM'nin önündeki finans engeli de ortadan kalkacak

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Aras Bulut İynemli tiny house satın aldı!

Son olarak Çukur dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut İynemli ve Necip Memilli, Tiny house olarak bilinen taşınabilir ev satın aldı.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor!

Oynadığı Çukur dizisiyle başarıdan başarıya koşan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Seferihisar'da tiny house yaptırıyor...

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud S.M.A. tarafından kuruldu.

Osse Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osse Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre İnçukur tarafından kuruldu.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Beyoğlu'nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu Çukur mahallesi Peşkirci sokakta bulunan iki katlı metruk binanın iç kısmında çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi...

Sur'da terör mağdurlarının evleri 2020'de teslim edilecek!

Diyarbakır Sur'da 2015 yılında terör örgütü PKK'nın kazdığı çukur ve hendeklerin sonucunda yaşanan çatışmalar sonrasında yıkılan evlerin yerine inşa edilen evlerin büyük bölümü tamamlandı. Evlerin, 2020 yılında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

basmanedeki çukur Haberi

basmanedeki çukur


Basmane'de temeli atılan ancak yaklaşık 14 yıldır hayata geçirilemeyen Dünya Ticaret Merkezi'nin (DTM) önü açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandıktan sonra askıya çıkarılan 1/1000 ölçekli imar planına bir aylık askı süresi içinde hiçbir itiraz olmadığı belirtilirken, Güçbirliği Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu'nun bulduğu yatırımcıya Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF) onay geldi. Edinilen bilgilere göre Zorlu'nun bulduğu projeye ortak olacak İzmir dışından yatırımcı, TMSF yöneticileriyle geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek el sıkıştı. Yapılan anlaşma doğrultusunda adı henüz açıklanmayan yatırımcı 26 Ağustos Pazartesi günü TMSF'ye ödemeyi yaparak imardan sonra Dünya Ticaret Merkezi Projesi'nin (DTM) önündeki finans engelini de ortadan kaldıracak. 


Toplantı yapacak

Yatırımcı, Güçbirliği'nin borcuna karşılık TMSF'ye yaklaşık 20 milyon dolar ödeyecek. Bu operasyon ile DTM Projesi'nin yüzde 50 ortağı olan...