04 / 05 / 2024

Basri Akyıldız bursa

Basri Akyıldız bursa

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yoğun kar ve yaşanan şiddetli lodosun Bursa’da ciddi tahribata yol açtığını söyledi..

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Ayaz tarafından kuruldu. 

Bursa Ayyıldız Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesine 1 milyon 300 bin TL bedelle inşa edilen Ayyıldız Spor Tesisleri hizmete açıldı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Bursa'da!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız, bugünkü yazısında Bursa'daki emlak ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Yıldız, gayrimenkul yatırımcılarının gözünün Bursa'da olduğunu söyledi.

Bursa Ayyıldız Spor Kulübü'nde yeni tesis yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine güç katmaya devam ediyor. Spor Klüpleri için yaptırdığı tesislerden birini de Yıldırım’daki Ayyıldız Spor Kulübü için hazırlıyor.

Basri Akyıldız bursa Haberi

Basri Akyıldız bursa

Kar sonucu çöken çatıların gündemde fazla yer almadığını söyleyen Basri Akyıldız, “Lodos, ülke gündemine yeniden çöken, uçan çatıları, savrulan tabelaları, cephe kaplamalarını, kırılan camları, devrilen TIR’ları getirdi.” dedi.


Ortalama hızı saatte 110 kilometreyi, en yüksek hızı saatte 130 kilometreyi bulan lodos şehri afete maruz kalmış yapı görünümüne soktu. Akyıldız, hayatı durma noktasına getiren lodos sebebiyle 5 kişinin öldüğünü, 100’den kişinin de yaralandığını ifade etti. Sanayi yapılarının zarar gördüğünü ve şehir ulaşımının etkilendiğini kaydeden Akyıldız, “Bursaray çalışamaz duruma geldi. Kısacası lodos çatılarımızı, işyerlerimizi, cephelerimizi, enerji hatlarımızı, trafiğimizi, kıyılarımızı yani şehir yaşamımızı felç etti.” diye konuştu. Yaşanan olumsuz görüntülerden ders çıkarılması gerektiğini belirten Akyıldız, şunları dile getirdi: “Kar ve lodos, bizleri bir kez daha uyarmıştır. Bu bakımdan önce mühendisler olarak bizler, yerel...