05 / 05 / 2024

Basri Akyıldız denetim

Basri Akyıldız denetim

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ile birlikte başlayan denetimler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yapılan denetimler sayesinde bazı alışkanlıkların değiştiğini söyledi..

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Türker Proje 2020 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortaklarının onayına sunulması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO tarafından 2020 yılı faaliyet ve hesaplarının incelenmesi konusunda Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak Reform Bağımsız Denetim A.Ş.'nin Genel Kurul'un onayına sunulması kararlaştırıldı.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Doğuş GYO 2019 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Doğuş GYO'nun 2019 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere PwC Bağımsız Denetim ile anlaşıldı...

Peker GYO, Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik ile anlaşma yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün yaptığı yazılı açıklamada Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik ile anlaşma yapıldığını açıkladı. 

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Basri Akyıldız denetim Haberi

Basri Akyıldız denetim

İnşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ile birlikte başlayan denetimler bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yapılan denetimler sayesinde bazı alışkanlıkların değiştiğini, ancak belirsizliklerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi. 


Akyıldız, 2014 yılının ikinci yarısında yaşanan iş kazalarında inşaat sektörünün ilk sırada olduğunu, inşaat sektöründe neredeyse her gün ölümlü iş kazası meydana geldiğini kaydetti. İş kazalarının artması üzerine inşaat sektöründe denetimlerin devam ettiğini ifade eden Akyıldız, "İş güvenliği ile ilgili şantiye denetimleri beraberinde bazı sıkıntıları da getirdi. Baktığımızda inşaatlarda iş güvenliği ile ilgili alınan tedbirlerin yetersiz olduğu, iş kazalarının da bundan kaynaklandığı çok net bir şekilde anlaşıldı" dedi. 

İş güvenliği ile ilgili yapılan denetim sürecinde inşaatların eksiklerini giderene kadar durdurulduğunu hatırlatan Akyıldız, "Bu, piyasada bazı alışkanlıkların değişmesine...