28 / 07 / 2024

basri kayaoğlu

basri kayaoğlu

Altis Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye bedeli ile Basri Kayaoğlu tarafından 21 Mart 2016 tarihinde İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Alper Karaağaç, Demircan Kayaoğlu ve Kemal Tufan Ilıca ortaklığında kuruldu.

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli Mert Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Ddk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ddk Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Karot Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Karot Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kör tarafından kuruldu.

Nefesim Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefesim Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Öney ve Onur Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgiüstü Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kurt ve Süleyman Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

GLŞ Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GLŞ Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kayaoğlu ve Melike Kakaş Zengi ortaklığında kuruldu. 

Öz Denklem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Denklem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kayaoğlu tarafından kuruldu.

basri kayaoğlu Haberi

basri kayaoğlu


21 Mart 2016 tarihinde ticaret odasına kaydı yaptırılan Altis Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile Basri Kayaoğlu tarafından kuruldu. Şirketin ofisi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.



İş konusu;


GAYRİMENKUL Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.   İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri;...