04 / 05 / 2024

Başyapıt Dragos teslim

Başyapıt Dragos teslim

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Başyapıt Dragos'ta Adalar ve deniz manzarasında vade farkı yok!

Anahtar teslimleri Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Dragos Maltepe projesinde keyifli bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başladı..

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?

Başyapıt Dragos güncel fiyat 2018!

Başyapı Dragos güncel fiyat 2018 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 470 bin TL'den başlıyor. Başyapıt Dragos Konutları Ağustos 2018 tarihinde teslim edilecek....

Başyapıt Dragos’ta 60 ay faiz! Ağustos'ta teslim!

Başyazıcı Grubu 66’ncı yılına özel hazırladığı kampanyası ile Maltepe’de inşa ettiği ‘Başyapıt Dragos’ projesi için 60 ay sıfır faiz kampanyasını hayata geçirdi. Ağustos 2018’de teslim edilecek proje, Adalar manzarasıyla sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Başyapıt Dragos Evleri ne zaman teslim?

Başyapıt Dragos projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Proje 150 adet konut, 8 adet ticari alana yer veriliyor...

Maltepe Başyapıt Dragos Evleri fiyat!

25 ve 3 katlı iki blok olarak planlanan Başyapıt Dragos projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. Proje Başyazıcı Grubu imzası taşıyor...

Başyapıt Dragos'ta metrekaresi 6 bin TL'ye!

Başyazıcı Grubu imzası ile Maltepe'de hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Başyapıt Dragos ön satışta! Metrekaresi 6 bin TL!

Başyazıcı Grubu tarafından İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen 'Başyapıt Dragos'ta ön satış dönemi başladı. 1+1’den 4+1’e kadar uzanan geniş dairelerin yer aldığı Başyapıt Dragos, yatırımcısına yüksek kazanç fırsatı sunuyor.

Başyapıt Dragos teslim Haberi

Başyapıt Dragos teslim

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu konut projelerine hız kesmiyor. 1953 yılından beri faaliyet gösteren firma, 70 milyon TL'yi bulan özel ve butik projesi 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de inşa ediyor.


Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, Başyapıt Dragos'la İstanbul'daki ilk inşaat projesini hayata geçireceklerini söyledi. Başyazıcıoğlu, İstanbul Maltepe'de temellerini attıkları 25 kat ve iki bloktan oluşan Başyapıt Dragos projesinin 2018 yazında teslim edileceğini söyledi.


Başyazıcıoğlu, "Maltepe'de temellerini attığımız rezidans projemiz 25'er katlı iki bloktan oluşuyor. Başyapıt Dragos'ta daire büyüklükleri 50 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. 150 konut, 8 ticari birim bulunuyor. Gayrimenkullerimizin metrekare fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL civarında değişiyor" şeklinde konuştu.