04 / 05 / 2024

başyazıcı başyapıt dragos iletişim

başyazıcı başyapıt dragos iletişim

25 ve 3 katlı iki blok olarak planlanan Başyapıt Dragos projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. Proje Başyazıcı Grubu imzası taşıyor...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan metro tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde yaptığı konuşmasında Tuzla metrosunun açılma tarihinin farklı olduğunu dile getirerek metro inşaatının son durumu hakkında bilgi talep etti. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Şadi Yazıcı'dan kentsel dönüşüm ve deprem tepkisi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, son 6-7 yılda yüzlerce daireyi dönüştürdüklerini belirterek, “Bu kadar dönüşüm yaparken, ‘Başkanım ne sorun yaşıyorsunuz?' diye sorulmadan sadece ve sadece eleştirdiniz. Bir bina yıkılacaksa üç beş kişinin rant kavgasına asla müsaade etmeyeceğim" dedi.

Şadi Yazıcı’dan CHP’ye betonlaşma tepkisi!

Tuzla Belediye Meclisi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun öne sürdüğü, “Tuzla’yı betonlaştırıyorsunuz” eleştirilerine tepki gösterdi. 

Denizli'de depremzedeler için kalıcı konutlar yapılacak!

Depremzedelerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Depremzede vatandaşlarımız için kalıcı konutlar inşa edilene kadar barınacakları yaşam evleri olarak nitelendirilen konteynırların bölgeye sevk edildi. Şimdi de kalıcı konutların yapılması ile ilgili süreç başlamıştır." dedi.

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İlhami Yazıcı, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Komite görev dağılımı yeniden yapıldı...

başyazıcı başyapıt dragos iletişim Haberi

başyazıcı başyapıt dragos iletişim

70 milyon TL yatırımla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesi 32 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak bir alanda yükseliyor. 


Dış tasarımında Çamoğlu Mimarlık imzası bulunan Başyapıt Dragos Konutları Ağustos 2018 tarihinde teslim edilecek. Proje 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşuyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dubleks konut seçenekleri bulunan Başyapıt Dragos Evleri adet 150 konut, 8 adet ticari birimden meydana geliyor. 


Maltepe Başyapıt Dragos Evleri fiyat!

Başyapıt Dragos fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor. Başyapıt Dragos’ta daire büyüklükleri 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.


Başyazıcı Başyapıt Dragos projesinde, marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir...