03 / 05 / 2024

Bat Pazarı tasarımını kim yaptı

Bat Pazarı tasarımını kim yaptı

Bat Pazarı'na Başkent modeli kentsel tasarım uygulandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla Bat Pazarı'na yönelen Büyükşehir'in mühendis ve mimarları, şehir estetiğine farklı bir hava kazandırdı...

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Bütün tarafından kuruldu.

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şaman tarafından kuruldu.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Keita tarafından kuruldu.

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ersin tarafından kuruldu.

Mossa Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mossa Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Babar tarafından kuruldu.

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Dekorasyon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ülgen tarafından kuruldu.

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acn Bina Tasarım İnşaat Şehircilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlki ve Erhan İlki ortaklığında kuruldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Bat Pazarı tasarımını kim yaptı Haberi

Bat Pazarı tasarımını kim yaptı

ERZURUM'un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Bat Pazarı'na Başkent modeli kentsel tasarım uygulandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla Bat Pazarı'na yönelen Büyükşehir'in mühendis ve mimarları, şehir estetiğine farklı bir hava kazandırdı. Ankara Altındağ Evleri'nin modelini Erzurum'a uygulayan harika eller, halktan büyük ilgi gördü. İlgili yerdeki bütün işyerleri ahşapla stilize edilip, baştan aşağı boyaııdı. Çiçek ve saksılarla süslenen Bat Pazan'ndaki iş yerlerinin yeni görünümüne Erzurumlular hayran kaldı. 1930'lu yıllardan günümüze kadar gelen tarihi misyonu dikkate alınarak yapılan çalışmada, Bat Pazarı'nda bütün işyerleri ücretsiz bir şekilde bakımdan geçirildi. Vatandaşlar, Erzurum'un güzelleşmesi için büyük çaba harcayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e şükranlarını sundu.Tarihi ticaret yolları üzerinde bulunan Erzurum'da türkülere konu olan Erzurum'un çarşıları, Büyükşehir Bclediyesi'ncc yeniden restore ediliyor. Kongre,...