19 / 05 / 2024

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi açıldı mı

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi açıldı mı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle hizmete girdi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi'nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Batı Atıksu Arıtma Tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi’nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Mezitli Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından yapımı tamamlanan ve 60 milyon liraya mal olan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi törenle açıldı.

Manisa Batı İsale hattında yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki MASKİ (Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü, Manisa merkezinin içme suyunda yaşadığı sorunlara çözüm üretebilmek için Batı İsale hattında yenileme çalışmaları başlattı.

Tece-Davultepe havzasında kanalizasyon çalışmalarına başlandı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MEŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Tece-Davultepe havzası kanalizasyon ana kolektörleri, terfi hatları, terfi merkezi ve kanalizasyon şebekesinin çalışmaları hızla devam ediyor.

Mersin'de altyapı çalışmaları devam ediyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, MEŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Tece - Davultepe havzası kanalizasyon ana kolektörleri, terfi hatları, terfi merkezi ve kanalizasyon şebekesinin çalışmaları devam ediyor.

Mersin'de altyapı çalışmaları devam ediyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Tece - Davultepe havzası kanalizasyon ana kolektörleri, terfi hatları, terfi merkezi ve kanalizasyon şebekesinin çalışmaları devam ediyor.

Yazılı Kanyon'da turizm havzası oluşturulacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile Türkiye'nin ilk tescil edilen milli parklarından Yazılı Kanyon'da turizm havzası oluşturulacak. Kanyon, doğa güzellikleri, tarihi ve kültürel nitelikleri ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Namazgah Barajı havzası atıksulardan kurtulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra Namazgah Barajı havzasındaki atıksuların toplanması için 2 ayrı proje ile toplam 31 km uzunluğunda kanalizasyon şebekesi yapıyor. Toplam 7 milyon 555 bin TL'ye mal olacak...

Batı Şehir'de 169 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bağcılar'da hayata geçirilen Batı Şehir projesinde yüzde 1 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Projede minimum daire fiyatı 169 bin TL olarak belirlendi

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi açıldı mı Haberi

Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi açıldı mı

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan Batı (Tece- Davultepe) havzası kanalizasyon ana kolektörleri, terfi hatları, terfi merkezi ve kanalizasyon şebekesinin açılış törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MEŞKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tece, Davultepe, Deniz, Seymenli, 75. Yıl, İstiklal, Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerini içine alan Batı Havzası Kanalizasyon Sistemi'nde, 57 bin 736 metre kanalizasyon hattı ve 2 adet terfi merkezi tamamlanarak hizmete girdi. 


Başkan Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, kente hayat veren önemli unsurlardan birinin kentin altyapısı olduğunu vurgulayarak, "Altyapının sağlam oluşu kentin ne kadar yaşanılabilir bir kent olduğunu, geleceğe ne kadar iyi hazırlandığını gösterir. Bizler bu bilinçle kentin hem bugünkü ihtiyaçlarını gidermek hem de kenti geleceğe hazırlamak amacı ile altyapı alanında...