02 / 05 / 2024

Batı Karadeniz geliştirme projesi

Batı Karadeniz geliştirme projesi

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Batı Karedeniz Gelişim Projesi (BAKGEP) kapsamında bin 252 tesis açılacak ve 2019 yılı sonuna kadar 18 milyar lira harcanacak. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor." dedi.

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon 586 bin 608,66 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Ege Batı Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Batı Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Karadeniz'in turizm geliştirme raporu hazırlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kültür Bilimleri Akademisi Başkanı Prof. Dr. Kemal Üçüncü başkanlığında hazırlanan "Karadeniz Bölgesi'nde Kültür ve Ekoturizm Bağlamında Sürdürülebilir Turizm Geliştirme Raporu" açıklandı.

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi, Canan Karadeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Semih Volkan Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Tuzla'da kuruldu.

5 yıllık Batı Karadeniz Gelişim Projesi hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batı Karadeniz Gelişim Projesi hazırladıklarını, Batı Karadeniz'deki bütün illeri, Zonguldak başta olmak üzere geliştirmek istediklerini söyledi. Bu konuda 5 yıllık plan hazırlandı.

Antalya'da sağlık turizmini geliştirme çalışmaları devam ediyor!

Antalya'da sağlık turizmini geliştirme çalışmaları devam ediyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya'da sağlık turizmini geliştirmek amacıyla yürüttüğü proje kapsamında Rusya'dan sağlık alanındaki sektör temsilcilerini kente getirdi.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mahmut Yalçın, İhsan Eren, Kenan Özyurt tarafından 5 milyon 301 bin 608 TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi, Ömer Ayberk Cengiz, Şeref Soner Cömert, Yavuz Fettahoğlu, Nurdan Temel, Fatma Ekiz tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak Şubesi, Fatih Rahvalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Ağaoğlu My Home Maslak, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu.

Batı Karadeniz geliştirme projesi Haberi

Batı Karadeniz geliştirme projesi

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Batı Karedeniz Gelişim Projesi (BAKGEP) kapsamında bin 252 tesis açılacak ve 2019 yılı sonuna kadar 18 milyar lira harcanacak. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor." dedi.


Zonguldak Valiliğini ziyaret eden Eroğlu, Vali Ali Kaban'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Daha sonra basın toplantısı düzenleyen Bakan Eroğlu, Zonguldak'ın Batı Karadeniz'in en güzel illerinden birisi olduğunu söyledi. 


Eroğlu, hükümet olarak şehre gereken her türlü desteği verdiklerini ifade ederek, "Bugün de elimiz boş gelmedik. Heybemiz dolu geldik. Vatandaşlarımızla birlikte 18 tesisin temelini atıp açılışını yapacağız. Bir de 39 müjde ile geldim. Yaklaşık 300 milyon lira değerindedir. Daha önce de hatırlarsanız en çok gelen bakan benim. En çok gelen ve yatırımları takip eden birisi olarak çok sayıda daha önce de müjde verdik."...