17 / 05 / 2024

Batı Karadeniz yatırım

Batı Karadeniz yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, BAKGEP ile Batı Karadeniz Bölgesine 2019 yılına kadar 18 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

Trabzon Yatırım Adası'nın temeli 2017'de atılacak!

Trabzon'un Arsin ilçesinde temeli 2017'de atılacak olan "Doğu Karadeniz Endüstri ve Yatırım Adası" sayesinde yaklaşık 10 bin kişinin istihdamı sağlanacak.

Orta ve Batı Afrika ülkelerine yatırım çağrısı!

Kanada, Kamerun ve Batı Afrika Ticaret Odası Başkanı Yasin Erdem, Batı Afrika'da müteahhitlik, enerji, iletişim, sağlık ve eğitim gibi çok sayıda sektörde yatırım imkanı bulunduğunu ifade ederek, "İş adamlarımızı Batı Afrika'ya yatırıma davet ediyorum. dedi.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım hamlesini sektör temsilcileri değerlendirdi!

Terörden temizlenen doğu ve güneydoğuyu gelişmişlik ve kalkınmışlıkta yurdun batısına yaklaştıracak 140 milyar liralık yatırım hamlesine, ekonomideki STK'ların desteği tam oldu.

Doğu'da yatırım, Batı'da proje seferberliği başladı!

Hükümet, 'yatırım ve kalkınma seferberliği'yle hem Doğu ve Güneydoğu’yu kalkındıracak hem de dev projeleri devreye sokacak. 'Cazibe merkezleri'nin hayata geçirileceği bölgede beş yıl içinde 70 milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanacak. Batı'da da mega projelere hız verilecek.

Bursa Mesudiye sahiline 1 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yaklaşık 1 milyon TL’lik sahil düzenleme yatırımı ile Mudanya’nın en batısındaki Mesudiye sahili de vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunuyor.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Batı Anadolu Grubu'ndan 400 milyon TL'lik yatırım!

Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor. Grup, şirketleriyle birlikte üretmeye, yatırım yapmaya ve katma değer yaratmaya devam ediyor.

Batı Anadolu, 2017 sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Batıçim, Batısöke, Batıbeton, Batıenerji ve Batıliman şirketlerinden oluşan Batı Anadolu Grubu, 2017 yılı sonuna kadar 400 milyon TL yatırım hedefiyle ilerliyor.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Batı Karadeniz yatırım Haberi

Batı Karadeniz yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, BAKGEP ile Batı Karadeniz Bölgesine 2019 yılına kadar 18 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.  358 milyon TL’lik 25 müjdeyle Kastamonu’ya geldiklerini söyleyen Bakan Eroğlu, ayrıca devlet ormancılığından millet ormancılığına geçtiklerini ve bu kapsamda orman köylüsüne gelir sağlayacak projelere imza attıklarını kaydetti. Bakan Eroğlu, Atatürk spor Salonunda Orman Genel Müdürlüğünce organize edilen “Orman Köylülerini Destekliyoruz” projesi kapsamında orman köylülerine kullandırılan ORKÖY Kredileri Sertifika Dağıtım törenine katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, orman teşkilatının orman köylüsünün hasmı değil hısmı olduğunu söyledi. Orman köylülerini kalkındırmak istediklerini aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Her şey insan için. Bizim anlayışımızda şu var, Şeyh Edebali’nin dediği gibi, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’....