03 / 05 / 2024

batı raman kampüsü vadi park

batı raman kampüsü vadi park

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki 1472 konutta eksiler gideriliyor!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Batman Üniversitesi'ndeki Vadi Park Çarşısı Projesi tamamlandı!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki ‘Vadi Park çarşısı’ tamamlandı. Market, yemekhane, lokanta ve öğrencilerin rahatlıkla alış-veriş yapabileceği park çarşının açılmasıyla kampüs alanındaki yaklaşık 7 bin öğrenci rahat bir nefes alacak.

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'ndeki külliye tamamlandı!

12 Bin öğrenciye sahip Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde, 4,5 yıldır yapımı süren 10 bin kapasiteli külliyenin inşaatı tamamlandı. Bir bölümü İlahiyat Fakültesine dönüştürülecek külliye, bölgenin en büyük ibadet evlerinden.

TOKİ Batı Raman evlerinde teslimler Ocak'ta!

Emekliler Derneği'nin girişimleriyle Batı Raman'da yaptırılan konutlar için çalışmalar sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Ocak ve Şubat aylarında anahtar tesliminin yapılacağını ifade etti.

Batman Üniversitesi'ne gölet için uygun yer tespiti yapıldı!

8 bin dönümlük araziye sahip olan Batı Raman Kampüsü'nün su potansiyeli ve gölet yeri için DSİ 10. Bölge Müdürlüğü ile Batman İl Özel İdaresi yetkilileri önceki gün fizibilite çalışmasında bulundu...

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor!

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor. İstanbul’un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor.

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

batı raman kampüsü vadi park Haberi

batı raman kampüsü vadi park

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam'ın kurdelesini kestiği Vadi Park, Batı Raman Kampüsünde eğitim öğretim gören öğrencilerin yanı sıra idari ve akademik personellere de hizmet verecek  5.658 m2 kapalı alana sahip alış veriş merkezinde, market cafeler, bowling salonunun olacağı öğrenildi. İşletmeci Muhittin Doğan'ın yaptığı Cafe Blue White'in açılış kurdelesini kesen Üniversite Rektörü Prof. Dr. Uluçam, işletmeci Doğan'ı tebrik etti. Cafenin öğrencilerin yanı sıra lojmanlarda oturan üniversite personellerinin de ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Uluçam " İşletmecimizi kutluyorum. Batı Raman Kampüsü'müzde modern bir sosyal tesisin kazandırılması bizleri mutlu etti. Yakın zamanda Vadi Park'ta market, restoranlar, bowling salonu açılacak. Cafemiz modern tasarımıyla öğrencilerimizin ihtiyacını karşılayacaktır" dedi.



Batman...