12 / 05 / 2024

batı raman kamu yatırımları

batı raman kamu yatırımları

Batman, yeni bir Anadolu Lisesi, Pansiyon ve Spor Salonlarına kavuşacak. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Batı Raman eteklerinde Karayün köyüne yakın yapılacak olan inşaatların ihalesi ilana çıktı.

Bankalardaki batık ve riskli kredilerin artışının nedenleri araştırılacak!

Kamu bankalarındaki batık ve riskli kredilerin artışının nedenlerinin araştırılarak alınmasın gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclise araştırma önergesi verildi. 

İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor!

Liverpool'un stat yenileme projesi, kamu hastaneleri, telekomünikasyon, petrol ve gaz altyapılarının inşaatı gibi pek çok alanda faaliyet gösteren İngiliz inşaat şirketi Carillion batıyor.

Gümüşhane'de 100 milyon TL'lik kamu yatırımı yapılacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, şehrin doğu ve batı noktalarına yapılacak ve yaklaşık 100 milyon TL’lik kamu yatırımlarının inşaatlarının bahar aylarında başlayacağını söyledi.

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

TOKİ'nin Batman Emekli Konutları'nda incelemeler yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ tarafından Batı Raman'da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi üyelerine yapılan konutlarda incelemelerde bulundu.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Batman'da mesire alanı projesine izin çıkmadı!

Özel İdare’nin, DİKA ile birlikte Batı Raman eteklerine planladığı mesire alanı projesine izin çıkmadı. Petrol arama sahasına yakın bölgede olduğu gerekçesiyle 290 dönümlük alana mesire alanı projesi askıya alındı.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

Batman'da 300 dönüm arazi üzerine mesire alanı yapılacak!

(DİKA) desteği ile Batman merkeze bağlı Recepler (Receba) köyünde Batı Raman dağlarında 300 dönüm üzerine mesire alanı yapım çalışmalarına başlandı.

Batman Batı Raman'daki 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edilecek!

İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle Batı Raman’da 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edecek. 1 Milyon 980 Bin TL’ye mal olacak proje, 2017’nin Ocak ayında tamamlanacak.

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki 1472 konutta eksiler gideriliyor!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Batman Üniversitesi'ndeki Vadi Park Çarşısı Projesi tamamlandı!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsündeki ‘Vadi Park çarşısı’ tamamlandı. Market, yemekhane, lokanta ve öğrencilerin rahatlıkla alış-veriş yapabileceği park çarşının açılmasıyla kampüs alanındaki yaklaşık 7 bin öğrenci rahat bir nefes alacak.

batı raman kamu yatırımları Haberi

batı raman kamu yatırımları


Kamu yatırımlarından son yıllarda ciddi pay alan Batman, yeni bir Anadolu Lisesi, Pansiyon ve Spor Salonlarına kavuşacak. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Batı Raman eteklerinde Karayün köyüne yakın yapılacak olan inşaatların ihalesi ilana çıktı. Konvansiyonel kalıp sistemiyle l'er Adet 24 Derslikli Anadolu Lisesi, 300 Kişilik Pansiyon ve Spor Salonu ile sosyal donatılarının ihalesi de Toki'de yapılacak. İhaleyi alan firma 2 yıl içinde çalışmalara başlayıp binaları teslim edecek. Bu kamu yatırımlarının maliyetinin yaklaşık 15 Milyon TL olduğu belirtildi.



Batman...