30 / 04 / 2024

Batıgöz altunizade iletişim

Batıgöz altunizade iletişim

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Avenue İstanbul Gürpınar iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi 436 konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. Avenue İstanbul Gürpınar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Batıgöz 6. şubesini Manisa'da açtı!

Ege Bölgesi'nde doğan ve yatırımına devam eden Batıgöz, yeni nesil lazer teknolojileriyle İzmir, İstanbul, Hollanda, Belçika, Romanya, Irak ve Diyarbakır şubelerinden sonra bu kez Manisa'da şube açtı.

Batıgöz, 2 yılda 10 yeni hastane açacak!

Batıgöz Sağlık Grubu, yatırım atağına geçti. Grup 2 yıl içinde 50 milyon dolar yatırımla 10 yeni hastane açacak. Grubun gündeminde bir de İzmir’e genel hastane açmak var.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı!

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

Batıgöz altunizade iletişim Haberi

Batıgöz altunizade iletişim

Yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artıran Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.


Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı.


12 yıl önce İzmir'de kurulan Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışında şube sayısını hızla artırırken 2016 yılında İstanbul'da faaliyete başladı. Deneyimli hekim kadrosu, ileri teknoloji kullanımı ve empatiye dayalı hizmet anlayışıyla gözün tüm branşlarında hizmet veren BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.


2004 yılında İzmir'de önce Çankaya, ardından Hatay ve Şirinyer şubelerini açan, 2007'de Diyarbakır'da faaliyete başlayan BATIGÖZ, ülkemizde geniş bir alana yayılmaya ve daha fazla hastaya hizmet vermeye başladı. 


2009 yılında yurtdışında da yatırım yapma kararı alan BATIGÖZ, 2010 yılında Romanya'nın başkenti Bükreş'te ilk yurtdışı yatırımını gerçekleştirdi. 2011'deyse Kuzey Irak'ın...