03 / 05 / 2024

Batımahal Büyükçekmece satılık villa

Batımahal Büyükçekmece satılık villa

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Büyükçekmece'de 44.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Bülbüldere Mevkii 157 ada, 11 parseldeki arsayı 44 milyon 376 bin 255 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019!

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor.

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Büyükçekmece'de 27 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Bülbüldere mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 27 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Çakmaklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 13 milyon 433 bin 793 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de icradan 13.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Büyükçekmece 4. Satış Memurluğu, ilçedeki 4 arsayı satışa çıkardı. 5 Eylül'de ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 423 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Köyü'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece'de 22.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Mahallesi, Denizkenarı Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Batımahal Büyükçekmece satılık villa Haberi

Batımahal Büyükçekmece satılık villa

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, projede 150 villanın yer alacağını söyledi. Hem villa projelerine, hem de Büyükçekmece Bölgesi'ne devam dediklerini belirten Hakan Yalçın, "90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu. Yaptırdıkları bir araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini ve "İki Katta Villa" konseptini geliştirdiklerini söyleyen Hakan Yalçın, "Araştırmamızda katılımcılara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250 kişiyle yaptığımız araştırmada tüketiciler salonun ve mutfağın bahçeden üst katta olmamasını, yatak odalarının bahçe katında olmamasını ve yatak odaları ile yaşam alanlarını ayrı katlarda istediklerini belirttiler. Biz de buradan yola çıkarak...