04 / 05 / 2024

Batımahal Evleri ödeme

Batımahal Evleri ödeme

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Batışehir Evleri'nde peşinatsız ödeme kampanyası!

Batışehir Evleri projesi İstanbul Bağcılar İstoç'ta yükseliyor. Taksit ödemelerine 2019 yılında başlanabilen projede peşinatsız ev sahibi olunabiliyor...

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi!

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme tipleri uygulanıyor...

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu!

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu 404 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede peşinatsız ödeme tipi sunuluyor...

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları!

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları kapsamında aylık 2 bin 440 TL sabit taksitle ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Mahal'de ödeme kolaylıkları sunuluyor!

Üç farklı villa konseptiyle doğa içinde geniş bahçeli müstakil yaşam tarzını yeniden kazandıran Batı Mahal, ihtiyaç duyulan tüm merkezi noktalara yakınlığı ve erişim kolaylığıyla kentten kopmadan doğa ile içiçe bir yaşam tarzı sunuyor.

Batı Mahal Evleri fiyatları!

Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Batı Mahal Evleri fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Batı Mahal Evleri adresi!

Yalçınlar Group imzası ile yükselen proje toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Batı Mahal Evleri adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Batı Mahal Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede yer alan proje Yalçınlar Group imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Batı Mahal Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Batı Mahal Rezidans ödeme planı!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede evler 3 farklı seçenekte tasarlandı. Batı Mahal Rezidans ödeme planı kapsamında proje 180 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Batımahal Evleri'nde 24 aya kadar sabit kur avantajı!

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Batımahal Evleri ödeme Haberi

Batımahal Evleri ödeme

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, “İnşaat sektörüne girme kararını vermek hiç de kolay bir süreç değildi benim için. Çünkü fotoğrafçılıktaki kaliteli ve başarılı işlerimizi inşaat sektöründe de göstermeliydik. Bu yüzden ilk projemiz yapabileceğimizin en iyisi olmalıydı ve öyle de oldu. 38 villadan oluşan ve 40 milyon dolar yatırım değeri ile Büyükçekmece bölgesinde hayata geçirdiğimiz ilk markalı konut projemiz GölMahal Villaları’nda bir villa projesinde yapılabilecek en iyi çözümleri müşterilerimizle buluşturduk. Bugün ise hem villa projelerine hem de Büyükçekmece’ye devam dediğimiz ve 90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.


Hakan Yalçın, BatıMahal’i ‘İki Katta Villa’ konseptiyle geliştirdiklerini belirterek, “Araştırmamızda katılımcılara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250...