03 / 05 / 2024

Batımahal Evleri satış

Batımahal Evleri satış

Gayrimenkul sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, 150 villalık yeni projesi BatıMahal ile büyümesini sürdürüyor..

Pelican Hill Batı Mahal'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Pelican Hill-Batı Mahal'de bulunan villa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Batı Mahal'de 3. etap satışları başladı! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Batı Mahal projesinde 3. etap satışları başladı. İşte Batı Mahal güncel fiyat listesi...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Loca Mahal Kiptaş Evleri satılık daire!

Loca Mahal Kiptaş Evleri satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Kiptaş imzasıyla yükselecek Loca Mahal Projesi için ön talepler toplanıyor...

Zeytinburnu Loca Mahal Evleri satılık!

Loca Mahal projesi İstanbul Zeytinburnu'da Kiptaş tarafından hayata geçiriliyor. Projede satışlar yakın zamanda başlayacak...

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Batı Mahal satılık daire!

Yalçınlar Group imzası taşıyan Batı Mahal satılık daire fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satılıyor. Projede ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Batı Mahal Evleri fiyatları!

Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Batı Mahal Evleri fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Büyükçekmece Batı Mahal satılık ev tipleri 3'e ayrılıyor.

Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa!

İlk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılacağı proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde bulunuyor. Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa büyüklükleri 526 metrekare den başlıyor.

Batımahal Evleri satış Haberi

Batımahal Evleri satış

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, “İnşaat sektörüne girme kararını vermek hiç de kolay bir süreç değildi benim için. Çünkü fotoğrafçılıktaki kaliteli ve başarılı işlerimizi inşaat sektöründe de göstermeliydik. Bu yüzden ilk projemiz yapabileceğimizin en iyisi olmalıydı ve öyle de oldu. 38 villadan oluşan ve 40 milyon dolar yatırım değeri ile Büyükçekmece bölgesinde hayata geçirdiğimiz ilk markalı konut projemiz GölMahal Villaları’nda bir villa projesinde yapılabilecek en iyi çözümleri müşterilerimizle buluşturduk. Bugün ise hem villa projelerine hem de Büyükçekmece’ye devam dediğimiz ve 90 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirdiğimiz yeni projemiz BatıMahal ile yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.


Hakan Yalçın, BatıMahal’i ‘İki Katta Villa’ konseptiyle geliştirdiklerini belirterek, “Araştırmamızda katılımcılara bir villadan neler istediklerini ve neleri istemediklerini sorduk. 1.250...