04 / 05 / 2024

Batımahal ödeme planı

Batımahal ödeme planı

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Yalçınlar Group Batımahal projesi!

Yalçınlar Group Batımahal projesi 90 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin ilk etapta 18 ay sonra gerçekleşeceği proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.

CNR Emlak 2014 Fuarı'nın tek villa projesi: BatıMahal!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi BatıMahal ile Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı'na katıldı. BatıMahal projesi 150 villadan oluşacak.

Batımahal'de ilk 2 etap aynı anda başlıyor!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım tutarı ile hayata geçirmeye hazırlandığı 2.markalı konut projesi BatıMahal’de ilk 2 etap aynı anda başlıyor...

Loca Mahal ödeme planı!

Loca Mahal ödeme planı haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu'nda Veliefendi'de hayata geçirilen proje 1.262 konuttan oluşuyor.

Loca Mahal'de kişiye özel ödeme planı!

Loca Mahal'de kişiye özel ödeme planı yapılıyor. Kiptaş güvencesiyle yükselen Loca Mahal projesi 1.262 konuttan meydana geliyor. 

Loca Mahal vade farksız ödeme planı 2018!

Loca Mahal vade farksız ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen proje 20 bloktan meydana geliyor. 

Loca Mahal Zeytinburnu ödeme planı!

Loca Mahal Zeytinburnu ödeme planı kapsamında vade farksız 24 ay taksit fırsatı sunuluyor. KİPTAŞ Loca Mahal projesi 36 ay sonra teslim ediliyor...

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Batışehir Ege Yapı ödeme planı!

Batışehir Ege Yapı ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit uygulanıyor. Hemen teslim edilen projede 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Batışehir Rezidans ödeme planı kapsamında 60 ay vade farklı olmadan taksit yapılıyor. Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batı Mahal'de ödeme kolaylıkları sunuluyor!

Üç farklı villa konseptiyle doğa içinde geniş bahçeli müstakil yaşam tarzını yeniden kazandıran Batı Mahal, ihtiyaç duyulan tüm merkezi noktalara yakınlığı ve erişim kolaylığıyla kentten kopmadan doğa ile içiçe bir yaşam tarzı sunuyor.

Batı Mahal Rezidans ödeme planı!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede evler 3 farklı seçenekte tasarlandı. Batı Mahal Rezidans ödeme planı kapsamında proje 180 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Batı Mahal ödeme planı!

Toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 150 adet konut bulunuyor. Proje Pelican Hill'in dördüncü etabı olarak hayata geçiriliyor. Batı Mahal ödeme planı kapsamında projede 24 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.

Ege Yapı Batışehir kampanyalı ödeme planı!

Ege Yapı Batışehir kampanyalı ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Egeyapı Group Batışehir ödeme planı!

Egeyapı Group Batışehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire tipinde dizayn edilen Batışehir projesinde fiyatlar 268 bin liradan başlıyor...

Batımahal ödeme planı Haberi

Batımahal ödeme planı

Batımahal Büyükçekmece'de ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra, 2. etap teslimlerinin 24 ay sonra, 3. etap teslimlerinin ise 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 400 dönümlük arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Büyükçekmece Batımahal satılık villa sayısı 150 olarak belirlendi. Yalçınlar Group imzası taşıyan projede yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım 24 ay vadelendiriliyor.


Yalçınlar Batımahal Konutları 90 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İnşaatının yüzde 70'i tamamlanan villalar için 180 ay vade seçeneği sunan proje İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Batımahal Villaları Alkev Koleji ve Kültür2000 Koleji, Fatih Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Beykent Koleji, Fatih Koleji, Mimarsinan Koleji'ne yakın bir bölgede bulunuyor. 


Büyükçekmece Batımahal satılık villa büyüklükleri Ilara tarzda 647 metrekare, Jasmine tarzda 556 metrekare, Katie tarzda 526 metrekareden meydana geliyor. 


Batımahal...