06 / 05 / 2024

Batışehir cadde dükkanlarrı ihalesi

Batışehir cadde dükkanlarrı ihalesi

Toplam 121 adet dükkandan meydana gelen Batışehir cadde dükkanları 166 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları ise 216 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

42.Cadde dükkan satış fiyatları!

Temaşehir projesinin ticaret alanı olan 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. İşte 42.Cadde dükkan satış fiyatları...

Temaşehir 42.Cadde dükkan fiyatları!

Toplam 163 ticari birimden meydana gelen 42.Cadde projesi 20 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Temaşehir 42.Cadde dükkan fiyatları KDV dahil 100 bin TL'den başlıyor.

Temaşehir Konya 42.Cadde dükkan ihalesi 14 Mayıs'ta!

Temaşehir Konya projesinin ticaret alanı 42.Cadde'de 163 dükkan 14 Mayıs'ta ihale ediliyor. 42.Cadde dükkan fiyatları 100 bin TL ile 4 milyon 950 bin TL aralığında değişiyor...

Avrupa Konutları Başakşehir'in dükkanları satışta!

Avrupa Konutları Başakşehir'de bulunan 27 adet cadde dükkanı bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi!

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor...

Batışehir cadde dükkanlarrı ihalesi Haberi

Batışehir cadde dükkanlarrı ihalesi

Batışehir projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'da Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.


Batışehir cadde dükkanları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Batışehir projesi Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor.


Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Batışehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3,5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Batışehir daire fiyatları!

Loca daireler 216 bin liradan,

Daireler 226 bin liradan,

Premium daireler 262 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Batışehir cadde dükkanları 121 adet olarak belirlendi. Emlak Konut güvencesiyle ihalesi gerçekleşecek olan Batışehir cadde dükkan fiyatları 166 bin liradan başlıyor.


Batışehir cadde dükkanları 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da projenin satış ofisinde açık arttırma usulüyle...