06 / 05 / 2024

Batışehir Cadde satış ofisi

Batışehir Cadde satış ofisi

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir Cadde satılık dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje Ege Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

Başakşehir Vadiyaka Cadde satılık dükkan!

Başakşehir Vadiyaka Cadde satılık dükkan fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Batışehir Ege Yapı satış fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Batışehir Ege Yapı satış fiyatları kapsamında 1+0 'ler 365 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Batışehir Cadde satış ofisi Haberi

Batışehir Cadde satış ofisi

Ege Yapı Batışehir projesinde 3 bin 226 adet daire ve 121 adet ticari birim bulunuyor. Toplamda 167 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bağcılar Batışehir 'de daire fiyatları 216 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Batışehir Cadde satılık dükkan ve konutlar Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.


Ege Yapı Bağcılar Batışehir'in sosyal yaşam alanları içerisinde çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, mağazalar ve yürüyüş yolları yer alıyor.


Batışehir Cadde satılık dükkanları 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Emlak Konut güvencesiyle Batışehir satış ofisi'nde ihale edilecek.


Batışehir Ege Yapı iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Özge...