29 / 04 / 2024

Batışehir dükkan ihalesi

Batışehir dükkan ihalesi

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor! 166 bin TL'ye!

Batışehir cadde dükkanları yarın ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Fiyatların 166 bin TL 'den başladığı Batışehir cadde dükkanları kapsamında toplam 121 bağımsız ünite yer alıyor.

Batışehir dükkan satış fiyatları!

Batışehir projesi Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin başladığı projede dükkanlar satışa çıkıyor. Dükkan ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek. İşte Batışehir dükkan satış fiyatları..

Emlak Konut Batışehir dükkan ihalesi!

Emlak Konut Batışehir dükkan ihalesi saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde gerçekleşecek. 121 cadde dükkanı ve 3 bin 226 daireden meydana gelen projede dükkan fiyatları 166 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Batışehir ihale tarihi!

Batışehir projesinde satışa sunulan cadde dükkanları 166 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede toplam 121 tane cadde dükkanı bulunuyor. İşte Emlak Konut Batışehir ihale tarihi...

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Düzce Merkez 266 dükkan ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Beslanbey'de 266 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi yarın!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karatay'a 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karatay 589 dükkan ihalesi 8 Şubat'ta!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Batışehir dükkan ihalesi Haberi

Batışehir dükkan ihalesi

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘’Getiri Potansiyeli En Yüksek’’ projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

13 Aralık 2014’te saat 10:00’da açık artırmaya usulü gerçekleştirilecek BatıCadde ihalesine sayılı günler kala 166.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak mağaza ve dükkanlar büyük ilgi görmeye devam ediyor. 


Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından ‘’Getiri Potansiyeli En Yüksek’’ projesi seçilen Batışehir Alışveriş Caddesi’nde bulunan dükkan ve mağazalar bir hafta içerisinde 1500 ön...