03 / 05 / 2024

Batışehir ihalesi sonuç

Batışehir ihalesi sonuç

“ Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım " projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir 4 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batışehir projesindeki 4 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Batışehir 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Batışehir projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ordu Şehir Hastanesi ön yeterlik ihalesi sonuçlandı!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi'nin ön yeterlik ihalesi sonuçlandı. İhale için ilk teklifler 8 Ekim'de alınacak.

Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Nisan'da yapılması planlanan Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi..

Batışehir 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batışehir projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Hoşdere altyapı iyileştirme ihalesi sonuçlandı!

Emlak Konut GYO, Başakşehir - Hoşdere'de genel altyapı, zemin iyileştirme ve yol inşaatı işleri ihaleye çıkardı. Emlak Konut Hoşdere altyapı iyileştirme ihalesi sonuçlandı.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım ihalesi sonuçlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği desteğiyle yapacağı Atıksu Arıtma Tesisinin yapım ihalesi sonuçları açıklandı.

Batışehir'in yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batışehir projesinin yıl sonu gayrimenkul raporunu yayınladı. İşte ilgili rapor...

Dumankaya Miks ve Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamınd ahayata geçirilen Dumankaya Miks projesinin ve Batışehir projesinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Kocaeli'de tramvay hattı ihalesi sonuçlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen tramvay hattı ihalesi sonuçlandı. Proje Sekapark ile Otogar arasında 7,2 kilometre uzunluğunda bir güzergahta yapılacak.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Batışehir ihalesi sonuç Haberi

Batışehir ihalesi sonuç


“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.


Açık arttırma usülü ile gerçekleştirilen ihalede, 121 adet ticari alandan 80 dükkan ve mağaza çıkış fiyatlarından ortalama %30 değer artışı ile 600 bin TL ve 7 milyon 170 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldı.


İhale sürecinde gösterilen yoğun talep ile birlikte metrekare birim fiyatı 75 bin TL’ye varan rakamlar üzerinden satılan ve on binlerce kişiye hizmet edecek ticari alanlardan geriye kalan 40 adet dükkanın Batışehir satış ofisi üzerinden kiralama ve satış işlemleri devam edecek.


Emlak Konutve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata Batışehirprojesinin alışveriş caddesi BatıCadde’de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5...