09 / 05 / 2024

Batışehir ikinci etap teslimi

Batışehir ikinci etap teslimi

Brunch ve barbeküden tüm gün düzenlenen yarışma ve oyunlara kadar panayır tadında bir dizi etkinlik ile etap teslimini kutlayan Batışehirliler, Türk müziğinin sevilen sanatçısı Ferhat Göçer’in unutulmaz konserini de yakından takip etme fırsatı buldu.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Ordu Teleferik hattında ikinci etap bakımları başlıyor!

Ordu’nun simgelerinden olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferiğin “22 bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmaları, 17 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Trabzon Meydan Parkı ikinci etap için yer teslimi yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarına yeniden başlandı.

Trabzon Meydan Parkı ikinci etap çalışmalarında son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Batışehir Bağcılar lokasyon!

Daire fiyatları kata ve cephelerine göre değiştiği proje 3 etap şeklinde yükseliyor. Batışehir Bağcılar lokasyon bilgisine göre Bakırköy’den metro ile 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşümü için imzalar atıldı!

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.

Park Mavera'da ikinci etap için ön talep başladı!

Makro -Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Batışehir ikinci etap teslimi Haberi

Batışehir ikinci etap teslimi

EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü projesi Batışehir’de ikinci etapların teslimi gerçekleştirildi. Tüm gün, şölen havasında düzenlenen etkinliklere katılan Batışehirliler 7’den 70’e her yaşa hitap eden oyunlar ve yarışmalarda doyasıya eğlendi. Aynı zamanda yeni komşularıyla tanışma fırsatı da yakalayan ev sahipleri; teslim töreni için özel olarak hazırlanan brunch ve barbekü ile lezzet dolu dakikalar geçirirken; yapılan tavla turnuvası, canlı langırt, havuzda bot yarışması, dev jenga, şut becerisi ve çocuklar için şişme oyunlar gibi etkinliklerle aileleriyle birlikte keyifli bir haftasonu geçirdi. 


Ferhat Göçer’den Batışehir’e özel unutulmaz konser!


Etap teslim törenine katılan Batışehirliler yeni evlerine kavuştukları gün, Türk müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer’in gerçekleştirdiği muhteşem bir konsere de katıldı. Sevilen sanatçı, zengin repertuarından gece boyunca...