29 / 04 / 2024

Batışehir kiralık

Batışehir kiralık

Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir’de Ramazan’a özel kampanya başladı.

Batışehir Konutları iletişim!

Batışehir Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Stüdyodan dublekse kadar farklı daire alternatiflerinin yer aldığı projede konutlar 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Bağcılar Batışehir ödeme koşulları!

Ege Yapı imzası ile inşa edilen Batışehir Konutları lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre, Taksim’e 19 kilometre mesafede yükseliyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme koşulları...

Ege Yapı Batışehir satılık!

Banka kredisi ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Ege Yapı Batışehir satılık daire fiyatları 255 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Ege Yapı fiyat listesi!

Dairelerin yanı sıra ticari alanlar, açık hava alışveriş caddesinin de yer aldığı Bağcılar Batışehir projesinde taksitler 2 bin 297 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Batışehir Ege Yapı fiyat listesi...

Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım projesi seçilen Batışehir'in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. İhale açık arttırma usulüyle yapıldı.

Batışehir Evleri'nde 2 bin 297 TL'den başlayan taksitlerle!

İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen proje Ege Yapı tarafından inşa edilliyor. Batışehir Evleri'nde dairelerin taksitleri 2 bin 297 TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Bağcılar Batışehir'de 2 bin 297 TL'den başlayan taksitlerle!

Batışehir projesi Ege Yapı Group tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor. Projenin Loca etabında yer alan dairelerin fiyatları 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Endeksa üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatlarını inceledi. İşte şehir şehir tam liste kiralık konut fiyatları...

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakan, Ender Doluca ve Hasan Özgül ortaklığında kuruldu.

O şehirde kiralık ev uyarısı!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Eskişehir'deki üniversiteleri tercih eden ya da edeceklerin bir an evvel ev kiralaması gerekiyor. Bu yıl kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşayacağız" dedi...

Eskişehir'de öğrenciler kiralık ev bulamayabilir!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan (TEMFED) Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yapıldı. Kentte azalan inşaat üretimi nedeniyle, kiralık ev bulunmasının güçleşeceği ifade edildi. 

Kiralık yazlık konut ilanı aramaları arttı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden. com’da en dikkat çekici başlıklar arasında yerini aldı...

Batışehir Konutları peşinatsız 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle!

Batışehir Evleri Ege Yapı tarafından inşa edildi. Projede peşinatsız, aylık 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir'de peşinat yok! Hemen teslim, hemen tapu!

Batışehir projesinde daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı tarafından inşa edilen projede aylık 2 bin 240 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları!

Batışehir Ege Yapı daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 2 bin 240 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün...

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar TBMM'de!

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, binalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çorum'da kiralık konut fiyatları yükseldi!

Kiralık konut fiyatlarının yıllık bazda en çok arttığı 5 şehir ise sırasıyla; Aydın (yüzde 21,89), Yozgat (yüzde 19,51), Balıkesir (yüzde 19,23), Tekirdağ (yüzde 15,76) ve Çorum (yüzde 14,43) oldu.

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları!

Bağcılar Batışehir Evleri ödeme koşulları kapsamında aylık 2 bin 440 TL sabit taksitle ödemeler yapılıyor...

Eskişehir'de sıfır kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Gazi Çelik, kent genelinde kiralık ev fiyatlarında ise herhangi bir artışın yaşanmadığını ifade etti.

Van'da kiralık konut fiyatları arttı!

REIDIN Emlak Endeksi verilerine göre geçen ayın kiralık konut fiyatları en çok artan üçüncü şehir Van oldu. Uzmanlara göre terörden kaçan halkın Van’a taşınmasından dolayı bölgede kiralık konut fiyatları arttı.

Batışehir kiralık Haberi

Batışehir kiralık



Ege Yapı Group tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir’de Ramazan’a özel kampanya başladı.


Bu kapsamda ev sahibi olmak isteyenlere, peşinatı 2 yıl erteleyerek, banka kredisi ödemelerine ise hemen başlayarak ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü projedeki kampanya 24 Haziran -19 Temmuz tarihleri arasında devam edecek.


Batışehir’de 1+0’dan başlayan 5+1 dublekslere kadar uzanan 40 farklı daire tipiyle, çeşitli bütçeler için ödeme planları da oluşturuldu. Projede yüzde 25 peşinat ile 36 ay yüzde 0 faiz fırsatı, sadece yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0,69 firma vadesi gibi seçenekler de yer...