07 / 05 / 2024

batışehir loca etabı

batışehir loca etabı

İstanbul Bağcılar'da Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen 249 adet daireden meydana gelen Batışehir Loca fiyatları 221 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay sıfır faiz imkanı yer alıyor...

Batışehir Loca satışa çıktı!

Egeyapı Group ve Epp tarafından İstanbul Bağcılar'da yaşamın başladığı Batışehir projesinin, Loca olarak adlandırılan son etabı satışa çıktı. Tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir, toplam 900 milyon TL yatırımla hayata geçiyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir Premium'da yüzde 10 indirim!

EGEYAPI Group, Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir Premium etabı için yeni bir kampanya başlattı. Projede peşin alımlarda da yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Bağcılar Batışehir'de daireler 268 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'da hayata geçirilen Bağcılar Batışehir Evleri 3 etaptan oluşuyor. Batışehir kısmı, Batışehir Loca kısmı ve Batışehir Premium kısmından oluşan projede 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Batışehir ödeme tablosu!

Batışehir ödeme tablosu haberimizin içerisinde yer alıyor. 167 bin metrekare alan üzerinde 3 etap halinde hayata geçirilen Batışehir projesinin ilk iki etabındaki daireler hemen teslim ediliyor...

Bağcılar Batışehir'de 36 ay 0 faiz imkanı!

EGEYAPl Group 'un Bağcılar'da hayata geçirdiği ve ilk 2 etabı teslim edilen Batışehir'de, 2015'in ilk kampanyası düzenleniyor. Kampanya bu ay sürecinde geçerli olarak değerlendiriliyor.

Batışehir’den 2015’in ilk kampanyası! 36 ay 0 faiz!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri tarafından “Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” seçilen ve ilk 2 etabı teslim edilen Batışehir’de, 2015’in ilk kampanyası düzenleniyor.

Batışehir ödeme şartları!

Batışehir ödeme şartları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Batışehir projesinin Loca etabında daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor...

batışehir loca etabı Haberi

batışehir loca etabı

Banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılan Batışehir Loca fiyatları 221 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede teslimler 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Batışehir Loca Evleri nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar cevabı veriliyor. 


249 adet konutun bulunduğu Batışehir Loca fiyatları 640 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede; yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, fitness center, sauna, otopark, güvenlik yer alıyor. 


Bağcılar Batı Şehir Loca ödeme tablosu!


Bağcılar Batı Şehir Loca ödeme tablosu kapsamında vade farksız 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Yüzde 1 KDV uygulanan Egeyapı Group Batışehir projesi, Ege Yapı Group imzası taşıyor. Batışehir'in son etabı olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.


Batışehir Loca fiyatları:

1+0...