19 / 05 / 2024

batışehir loca satışta

batışehir loca satışta

İstanbul’un kalbinde yaşama kapılarını açan Batışehir’in son etabı Loca, yatırımcılarıyla buluşuyor. Toplam 521 konuttan oluşan Batışehir Loca’da, 39 – 178 metrekare arasında 221 bin TL’den başlayan fiyatlarla 40 farklı daire tipi yer alacak.

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri satışta!

Ön talep süreci sona eren Vadişehir Başakşehir Evleri satışta. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Bağcılar Batışehir'de daireler 268 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'da hayata geçirilen Bağcılar Batışehir Evleri 3 etaptan oluşuyor. Batışehir kısmı, Batışehir Loca kısmı ve Batışehir Premium kısmından oluşan projede 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Ege Yapı Batışehir Alpler tatili kampanyası!

Batışehir projesinde satışları devam eden dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 3 bin 226 tane daire yer alıyor. İşte Ege Yapı Batışehir Alpler tatili kampanyası detayları ...

batışehir loca satışta Haberi

batışehir loca satışta

İstanbul’un kalbinde yaşama kapılarını açan Batışehir’in son etabı Loca, yatırımcılarıyla buluşuyor. Toplam 521 konuttan oluşan Batışehir Loca’da, 39 – 178 metrekare arasında 221 bin TL’den başlayan fiyatlarla 

40 farklı daire tipi yer alacak.


Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar’da yaşamın başladığı “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir’in “Loca” olarak adlandırılan son etabı, yatırımcıların beğenisine sunuluyor.


H. İnanç Kabadayı: “Batışehir Loca, ayrıcalıkların çok üstünde bir yaşam standardı sunacak” 


Batışehir Loca’ya ilişkin olarak değerlendirmede bulunan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir’de sona yaklaşmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirerek şunları söyledi: “EgeYapı Group olarak “Değişimin Adı” parolasıyla çıktığımız yolculukta Etik iş anlayışımız, Girişimci kişiliğimiz ve Enerjik kadromuzla Batışehir’in son etabını...