02 / 05 / 2024

Vadişehir Başakşehir Evleri satışta!

Vadişehir Başakşehir Evleri satışta!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Ön talep süreci sona eren Vadişehir Başakşehir Evleri satışta. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.



Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen  Vadişehir  Başakşehir Evleri satışta. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor.


Daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Vadişehir Evleri İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Proje kamu alanları, şehir hastanesi, şehir parkı, metro ve okullara yakın konumda bulunuyor.


Başakşehir Vadişehir'in sosyal donatı alanları içerisinde yüzme havuzu , çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu mevcut. Projede 650 adet daire ve 60 tane ticari birime yer veriliyor. 


Vadişehir Başakşehir Konutları 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konak tipi şeklinde dizayn edilen projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.


Vadişehir Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön